Viata in service

viata in serviceViata in service

Viata intr-un service de laptop, se imparte in 2 categorii: 1.Partile bune

2.Partile rele

Partea buna in aceasta munca dificila este cunoasterea de noi informatii sau lucruri pe care nu le stiai.Increderea clientiilor daca servicile tale ii multumesc si satisfac cerintele  lor mai mai sau mai putin pretentioase.Ajungand sa cunosti oameni noi  de la persoane influente cu caractere de bun simt pana la cei mai cultivati oameni, in care tu, ca tehnician in laptop-uri iti dai toata silinta sa iasa reparatia ca la carte sau chiar mai mult de atat !

Un lucru esential in repararea laptop-urilor este bun simtul ,respectul fata de client si nu in ultimu rand castigarea increderii persoanei in necunostinta de cauza.

Ultimul gand al partii bune sunt banii! Pe langa preturile diminuate, satisacerea clientului este prioritara punand pret pe calitatea serviciile oferite de catre echipa PC laptop.

Sa trecem la partea mai putin buna in aceasta meserie.

Ca in oricare service sunt si riscuri mari pentru ca nu stii pe cine inviti in “casa”, habar nu ai de persoana respectiva,nu o cunosti si nu ai avea idee daca vrea doar sa-I faci laptopul sau vine cu alt intentii precum furatul.

In aceasta munca am intalnit clienti nemultumiti, care se incapataneaza si nu dau vina pe ei in nici un caz, chiar daca ”eroarea” s-a produs din vina lor !

Mai sunt si tipuri de oameni care habar nu au cu ce se “mananca” un laptop ,le explici strictul necesar iar ei tot nu inteleg ideea si te agreseaza verbal, vorbesc ca la usa cortului; induri, induri pana ti se umple paharul si ii poftesti afara cu riscul de a fi si batut !(acesti oameni se gasesc des! sfat: alegeti-va cu mare grija clientii).

Citeste si:  Cea mai buna shaorma

Ultimul lucru in aceasta categorie ar fi tot banii, dar banii pe care nu ii mai vezi pentru serviciul facut de tine ! Te simti mahnit cu toate ca iti iubesti meseria si ai face orice ca toata lumea sa fie  multumita de tine si de capacitatea ta in privinta laptopurilor .

Aceasta munca implica seriozitate, dedicare, timp pretios , incredere , si precizie !

Daca va incadrati in prima categorie va asteptam cu cea mai mare placere si cu usa mereu deschisa pentru dumneavoastra !

Pclaptop va multumeste ca “aruncati” laptopurile aici !

zp8497586rq

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti