Cum sa fii „High” fara droguri

high fara droguriIncerci sa scapi de stres sau anxietate?Sa-ti curati mintea de gandurile rele si sa ai o stare mult mai relaxata?Afla acum o solutie care te poate ajuta:

Biturile binaurale (binaural beats) sunt produsul a doua sunete diferite aflate in armonie.Aceste sunete sunt auzite doar de creier.Efectul acestor sunete pot fi de relaxare sau stare meditativa.

Multi oameni zic ca daca cineva are probleme cu linistirea mintii sau intrarea in starea de meditatie,atunci biturile binaurale au un efect destul de puternic in rezolvarea acestor probleme.

Atunci cand alegi o melodie cu bituri binaureale,incearca sa alegi una de minim 15 minute deoarece creierul are nevoie de cel putin 7 minute pana reuseste sa intre in starea necesara.

Ai rabdare si practica asta de mai multe ori pana cand obtii schimbari vizibile ale starii tale mentale.Iar odata ce reusesti,vei realiza probabil ca starea in care ajungi este asemanatoare cu cea in care unii o obtin doar consumand anumite droguri.Probabil asta e motivul pentru care biturile binaurale au fost denumite si „Droguri digitale”.

Citeste si:  Tipuri de saruturi

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *