Am revenit pe blog

am revenit pe blogAm revenit, pur si simplu, simteam lipsa blogului si invers. Prafuit si zgariat, blogul, cu zeci de comentarii care-si asteptau raspunsurile, cersind dupa licente gratuite si alte balarii, asteapta un nou titlu pe coperta lui, o noua schimbare, o schimbare in bine.

Prin revenirea mea, voi incerca sa aduc o pata de culoare blogului, cine ma sustine ?

Citeste si:  Ar trebui sa îi oferi tot inca de la prima intalnire? (pentru ea)

2 Comment

 1. turism says: Reply

  Ma bucur ca ai revenit pe blog, insa eu as recomanda sa postezi zilnic sau cat mai des poti tu, asta l-ar face si mai apreciat de catre cititori.

 2. Coaliţia SARA STOP ABUZURILOR ÎN RIDICĂRILE AUTO Sector 6 vă invită joi 31 Mai 2012 la ora 11.00, la Sala FSLI din Bd. Regina Elisabeta, nr 32, et. 2, Sector 5 Bucureşti,
  la masa rotundă pe tema

  RIDICĂRILE AUTO TREBUIE SĂ FIE ÎN BENEFICIUL, NU ÎN DETRIMENTUL COMUNITĂŢII!

  Am initiat aceasta masa rotunda, pentru ca cetatenii si presa sa vina in contact direct cu candidatii la Primaria sectorului 6. In cadrul acestei intalniri candidatii isi vor prezenta propunerile de solutii pentru problema traficului in general, si pentru cea a parcarilor.
  Va asteptam la evenimentul nostru avand in vedere impactul subiectului propus precum si oportunitatea de a cunoaste solutiile sustinute de toti candidatii la Primaria sectorului 6 pe tema enuntata.

Leave a Reply