Vreau sa vina vara,voi?

vara

Scumpa VARA te asteptam cu sufletul la gura , mi-e dor de vremea calduroasa si de vacantele la mare sau la munte cand simti ca te-ai topit in Bucurestiul asta !
Cred ca majoritatea dintre noi ar vrea aceasta schimbare de temperatura, sa ne dezghetam si sa trecem la un alt nivel de distractii , momente placute si calduroase , iar daca sunt prea calduroase sa le mai domolim cu o bere sau un suc rece ca gheata !
Parerea mea este ca vara o asteptam prea mult ,iar cand vine tine prea putin .Prietenii ti vezi mai rar iarna , dar cand este cald sunt de nedespartit !
Voi chiar vreti sa vina vara??? Vre-ti distractii? Aventuri? si tot felul de “nebunii” in plin sezon ? Sa-l auziti pe Connect-r ca vara nu doarme deloc ?Poate pentru unii mai putin Connecte-r ๐Ÿ™‚ Daca sunte-ti de acord cu mine ,atunci sa ne rugam ca sa vina mai repede si sa nu mai plece ๐Ÿ™‚ !

VARA ASTA SE POARTA ALBASTRUL IN 2 NUANTE !!!

Bleu saturat care duce cu gandul la culoarea cerului pe inserat, la fluiditate, transparenta, lumina, sinceritare, deschidere.

Cea de-a doua varianta de albastru este mai intensa si mai intunecata, cu o usoara tenta spre violet; este o culoare misterioasa, secretoasa, eleganta, care se potriveste de minune tinutelor elegante si clasice care vor fi la moda in primavara 2013.

zp8497586rq
Citeste si:  Bine ati venit pe blog

3 Comment

  1. Muie says:

    Vara e prea cald da ne racorim la strand ๐Ÿ˜€ , Iarna e prea frig… Tot mai bine e Primavara si Toamna.

  2. Laurentiu says:

    Daca vara vine cu 35 de grade, tinute lejere si vacanta, cu siguranta ca si noi ne dorim sa vina vara! ๐Ÿ˜€

  3. bogdan says:

    mai vrei primฤƒvarฤƒ ca aceasta?

Comments are closed.