Bubble Witch Saga a luat sfarsit

ultimul nivel bubble witch sagaMult cunoscutul joc Bubble Witch Saga a luat sfarsit. Nu va imaginati ca jocul Bubble Saga nu mai exista, ci pur si simplu eu am terminat toate nivelele jocului Online Bubble.
Daca nu stiti ce este Bubble Witch Saga , puteti gasi pe Facebook aplicatia Bubble Witch Saga, iar cei care deja a fost captivat de acest joc, probabil ca v-a facut viata un mic calvar pentru ca acest joc produce dependenta totala.

Asa cum spuneam, Bubble Witch Saga cu circa 17.300.000 de jucatori online lunar, captiveaza enorm de multi curiosi care vor sa-si transforme plictiseala intr-un mod util si placut.

Aplicatia Bubble Witch Saga ofera utilizatorilor posibilitatea upgradarii contului pentru a putea face fata de trecerea nivelelor. Poate ca daca v-ati face toate update-urile, ar fi mult mai usor sa terminati acest joc online si palpitant.

Eu unul eram sa ma incumet sa platesc pentru acest joc, doar pentru a beneficia de bonusuri, insa, m-am intrebat daca exista si alte nivele la acest joc Bubble Witch Saga.

Dupa cele 155 de nivele pe care le dispune, mai sunt oferite inca 10, ultimul fiind aproape imposibil sa-l poti trece fara sa ai bonusuri din partea jocului.

Prin urmare, cei de la Facebook  mai au de adaugat nivele pentru a-si mari profitul in buzunare.

Nu incercati sa-l terminati. o sa va pierdeti zilele chinuindu-va … si timpul e mult prea frumos decat sa-l irositi intr-o lume a gamingului virtual.

Citeste si:  Cuvantul fuck

3 Comment

 1. Andrei says: Reply

  cred ca au mai adaugat ceva nivele pe insula. Mie imi apar 8 nivele acolo.(Eternal Isles)

  1. le-am terminat si pe acelea
   bag niste print screen-uri
   se pare ca nu mai e nici un level nou pt mine 🙁

 2. foarte greu jocul asta

Leave a Reply