Concurs – “Mierea – Un aliment valoros pentru sănătate”

“Concurs – Mierea – Un aliment valoros pentru sănătate”

Mi-am propus să scot în evidență printr-un concurs cât de importantă este mierea pentru sănătatea noastră.

Cu ajutorul apicultorului Stefan Jgumă vom face posibilă oferirea premiilor.

Premiile pentru acest concurs :

Premiul 1. – 1 kg de Miere de Salcâm.

Premiul 2. – 1 kg de Miere de Tei.

Premiul 3. – 1 kg de Miere Polifloră.

Pe lângă aceasta, fiecare va primi un mini ghid despre miere, în care vor fi prezentate rețete naturiste cu miere și multe alte informații.

Regulile concursului:

IMPORTANT !! După ce îndepliniți toate cerințele de mai jos, OBLIGATORIU trebuie să îmi trimiteți și un e-mail la adresa blogsindy@yahoo.com în care să specificați sub ce nume mă urmăriți pe blog, deoarece, la stabilirea câștigătorilor, când voi dori să iau legătura cu voi, trebuie să fiu sigură că persoana pe care o voi contacta pe e-mail este aceeași cu persoana care a participat la concurs.

–          Trebuie să îmi dai follow pe blog ( Butonul “Urmăriți” din căsuța “Persoane interesate”)

–          Trebuie să îmi lăsați un comentariu la acest post, în care să specificați sub ce nume mă urmăriți și să răspundeți la întrebarea “ Câtă miere ați consumat în ultima lună și în ce circumstanțe ?“. De exemplu : în ceai, în cafea, în tratamente naturiste, etc.

–          Dacă nu aveți blog, puteti utiliza google friend conect.

–          Răspunsul la întrebarea “Câtă miere ați consumat în ultima lună și în ce circumstanțe?” nu va afecta cu nimic șansa de a câștiga, deoarece stabilirea câștigătorului se va face prin extragere pe site-ul www.random.org .

Citeste si:  Pune-ti o dorinta

–          La acest post vă rog să nu lăsați decât un singur comentariu cu numele dumneavoastră(dacă doriți), numele cu care mă urmăriți și răspunsul la întrebare ( OBLIGATORIU ).  Orice alt comentariu care nu are legătură cu aceste aspect va fi șters.

–          Dacă aveți orice altă întrebare despre concurs puteți să îmi trimiteți un e-mail.

 

Concursul începe astăzi, 27.03.2011 și se va încheia pe data de 27.04.2011. Dacă până atunci nu se înscriu minim 30 de persoane, vom mai prelungi concursul cu câte zile este necesar pentru a avea 30 de participanți, bineînteles, cu o notificare despre acest lucru.

Pe data de 27.04.2011, la ora 19:00, dacă în concurs sunt înscrise 30 de persoane, voi posta numele câștigătorilor.

Câștigătorii vor fi anunțați și prin e-mail, și vor primi mai multe informații despre cum vor intra în posesia premiului.

Dacă în termen de 48 de ore de când am trimis e-mailul câștigătorilor nu primesc nici un răspuns, voi face o altă extragere.

Cine dorește să informeze și alte persoane despre acest concurs o poate face printr-un post la el pe blog dacă dorește.

Persoanele care se înscriu trebuie să aibe domiciliul pe teritoriul României.

Înscrie-te gratuit  la  acest concurs la adresa http://mariefecte.blogspot.com/2011/03/concurs-mierea-un-aliment-valoros.html

Multă baftă la acest concurs!

About author View all posts Author website

Sabrina Nedelcu

Femeile vor barbati, cariere, bani, copii, prieteni, lux, confort, independenta, libertate, respect, iubire si dresuri de trei dolari care nu se rup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *