Filme cu avocati (partea II)

Esti interesat de filme care sa te tina in suspans? Drame sau thrillere in care actiunea poate oricand sa ia o intorsatura brusca, si in care oricine poate sa fie vinovat?. Atunci, ai gasit articolul potrivit. Top 10 filme cu avocati:

film6. „Liar Liar” (1997) – film de familie. Un avocat (‘Jim Carrey’) nu poate minti pentru 24 de ore datorita dorintei fiului sau, de ziua de nastere a acestuia, dupa  ce tatal nu reuseste sa ajunga la timp in momentul serbarii. Aceasta comedie te va binedispune intr-o zi torida de vara.

5. „The Lincoln Lawyer” (2011) – se serveste cu popcorn. Un avocat (‘Matthew McConaughey’) lipsit de rusine are o criza de constiinta atunci cand el reprezinta un client bogat, care are un plan foarte simplu de manevrat pentru a invinge sistemul.

4. „The Conspirator” (2010) – film de seara. Mary Surratt este femeie singuratica care este acuzata drept complice in asasinarea lui Abraham Lincoln. In timp ce intreaga natiune se intoarce impotriva ei, ea este fortata sa se bazeze pe un avocat (‘James McAvoy’) sa descopere adevarul si sa îi salveze viata.

3.”I am sam” (2001) – film de Oscar. Un tata cu probleme mintale (‘Sean Penn’) lupta pentru custodia fiicei lui de 7 ani, iar pe parcursul procesul ajunge sa invete avocatul sau (‘Michelle Pfeiffer’) valorile dragostei si ale familiei. Daca nu reusesti sa iti stapanesti emotiile, aceasta drama impresionanta te va face sa plangi si sa apreciezi viata.

film2. „Fracture” (2007) – se serveste cu lapte si biscuiti. Un avocat (‘Ryan Gosling’) incearca sa isi faca o cariere de succes, insa isi gaseste un adversar de temut (‘Anthony Hopkins’), care se dovedeste a fi un criminal manipulativ, foarte greu de gasit vinovat. Cel mai sigur, vei fi tinut in suspans pe tot parcursul filmului, fara macar sa mai constientizezi ca ai scapat biscuiti pe canapea.

Citeste si:  Optimizarea SEO - in ce consta?

1. „Philadelphia” (1993) – film ce castiga 2 Oscaruri. Când un om diagnosticat cu SIDA (‘Tom Hanks’), este concediat de către o firmă de avocatură conservatoare din cauza stării sale, el angajeaza un avocat simplu (‘Denzel Washington’), singurul dispus sa ia acest caz de concediere abuzivă. Acest film primeste locul 1 datorita modului in care a fost regizat, a actorilor, a povestii emotionate (drama) si a muzicii impresionante.

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *