Jim Carrey filme

filmMereu prezent in comediile tale preferate, Jim Carrey este un canadian de 50 de ani (17 Ianuarie 1962), la o inaltime de 1,87 , care are a renuntat la scoala la varsta de 16 ani si ajuns un actor exceptional. In cea mai mare parte, el este recunoscut pentru miscarile flexibile ale corpului, pentru faptul ca joaca roluri in care este imbracat in verde sau pur si simplu, este verde („The Mask”), si desigur, pentru expresiile faciale ciudate, acompaniate de o voce bizara. In rolurile mai dramatice, ajunge sa joace un personaj care descopera adevaruri stranii legate de fundamentele vietii.

Top 10 comedii:

10) „How the Grinch Stole Christmas” (2000) – pentru cei cu suflet de copil. Un remake la povestea clasica animata, in care o creatura pe nume Grinch (vocea lui ‘Jim Carrey’) incearca sa ‘fure’/ ruineze Craciunul.

9) „Me, Myself & Irene” (2000) – Un politist simpatic (‘Jim Carrey’), care sufera de tulburare de identitate, trebuie să protejeze o femeie de un fost iubit si asociatii lui.

8 ) „Ace Ventura: Pet Detective” (1994) – Un detectiv neindemanatic (‘Jim Carrey’), specializat în intelegerea animalelor, pleaca în cautarea unui mascote-delfin a unei echipe de fotbal.

„Ace Ventura: When Nature Calls” (1995) – Detectivul de animale Ace Ventura iese din pensionare pentru a investiga disparitia unui liliac alb rar, simbol al unui trib african.

7) „Man on the Moon” (1999) – Un film despre viaţa şi cariera excentricului comedian, Andy Kaufman.

film6) „Yes Man”  (2008) – Un tip este provocat sa spuna „da” la tot orice, pentru un an intreg.

5) „Cable Guy” (1996) – Un electrician singuratic si foarte tulburat, vrea doar un prieten nou, dar tinta lui, un designer, il respinge, cu consecinte grave.

Citeste si:  Top Comedii (partea III)

4) „Fun with Dick and Jane”  (2005) – Povestea unei familii in care parintii raman fara bani si recurg la activitati ilegale pentru a-si plati datoriile.

3) „Bruce Almighty” (2003) – Un om simplu (‘Jim Carey’) care se plange prea mult de Dumnezeu, îi sunt date puteri extraordinare ca sa invete cat de dificil este sa ai grija de tot ceea ce se intampla pe Pamant.

2) „The Mask” (1994) – Functionarul de la banca Stanley Ipkiss (‘Jim Carrey’) este transformat într-un super-erou maniac atunci cand el poarta o masca misterioasa.

1) „The Truman Show” (1998) – Un vanzator de asigurari descopera ca intreaga sa viata este de fapt o emisiune TV.

Top filme serioase:

4) „The Majestic” (2001) – Stabilit în 1951, un scriitor nemultumit de la Hollywood intra intr-un accident de maşină, isi pierde memoria si se stabileste intr-un oras mic unde este confundat cu un fiu de mult pierdut.

film3) „The Number 23” (2007) – film de seara tarziu. Walter Sparrow (‘Jim Carrey’) devine obsedat de un roman, care crede ca a fost scris despre el. In timp ce creste obsesia lui, din ce in ce mai multe similitudini incep sa apara.

2) „A Christmas Carol” (2009) – O repovestire animata a romanului clasic lui Charles Dickens’, despre un sărman victorian luat intr-o calatorie de auto-cunoastere, de mai multe spirite ale Craciunului.

1) „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (2004) – Un cuplu trece printr-o procedura de a stergere reciproca a relatiei lor, atunci cand nimic nu pare sa mai mearga cum trebuie, insa numai prin procesul de pierdere ajung sa descopere ce au avut de la început.

Citeste si:  Filme cu avocati (partea II)

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *