Carti care te ajuta in viata si te motiveaza

O carte te poate ajuta din foarte multe puncte de vedere, pot spune ca te ajuta in arhi suficiente moduri incat sa merite sa o citesti. Pe langa cartile de beletristica sau cele care trebuiesc citite obligatoriu in scoala pentru a te pregati de examene, exista si o alta categorie de carti foarte utile pentru dezvoltarea personala. Cartile de dezvoltare persoanala sunt in numar mare si pe o arie destul de larga incat sa acopere orice necesitate a fiintei umane.

Ca un exemplu de carte pentru dezvoltare personala se regasesc cartile motivationale. Personal am citit cateva carti de genu si cu mici exceptii tehnicile invatate acolo le-am aplicat cu succes si mi-au prins bine pe termen lung. Acestea iti sunt utile in momentele in care iti pierzi total motivatia de a contiuna sa faci ceea ce iti doresti daca la un moment dat rezultatul intarzie sa apara.

Ca sa rezum in mare parte ceea ce poti gasi in astfel de carti, bineinteles asta am gasit eu a fi util pentru mine dar, voi puteti considera utile si alte informatii din aceste carti. Dintr-o carte numita „Mananca broasca cea mare”, am invatat ca intotdeauna intr-o zi de lucru trebuie sa fac muncile cele mai grele inca de dimineata, insemnand ca ele sa fie prioritatea acelei zile. Exact contrar cu ceea ce faceam eu, incercam sa fac lucrurile usoare ajungand la un moment dat sa nu le mai fac pe cele grele, iar rezultatele nu apareau pe masura muncii.

Din aceasta cauza am si ajuns sa-mi pierd motivatia si sa fiu nevoit sa citesc aceste carti. La inceput pare obositor sa te ocupi de lucrul cel mai greu dar dupa ce il termini devi relaxat tot restul zilei, nemaigandindu-te seara ca vai mai am atat de facut si e foarte greu.

Citeste si:  FENG SHUI, Legenda degetelor , Poveste chinezeasca

O alta cartea pe care o recomand este Foloseste-ti mintea pentru a te imbogati, nu doar cumpararea acestei va poate imbogati ci cititul ei. Pe termen lung aplicarea si simpla detinere a acestor informatii poate fi un factor decizional in cariera dvs.

Cam atat cu recomandarile mele, in librariile online puteti gasi foarte multe carti care va pot ajuta in problemele pe care le intampinati in viata.

About author View all posts Author website

Dragos

Un tip pasionat de websiteuri, SEO, SERPs si multe alte chestii ONLINE. Sunt un content-writer si scriu articole care sa trezeasca si sa sporeasca interesul cititorilor dupa acest blog.

1 CommentLeave a comment

  • Sunt de părere ca cea mai buna carte, cel mai bun profesor nu poţi fi decât tu, dacă nu vrei degeaba ai 10 profesori, nu doar unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *