Cum sa iti gasesti telefonul mobil in caz ca il pierzi

Cum sa iti gasesti telefonul mobil in caz ca il pierzi

 

 

  • Sună-ți telefonul. Cel mai simplu mod de a găsi un telefon mobil este să vă apelați numărul de telefon de pe alt telefon. Puteți face acest lucru pentru a găsi orice telefon mobil, indiferent dacă este un telefon inteligent. Doar cereți unei persoane pe care o cunoașteți să vă sune la numărul dvs. sau să utilizați un serviciu de site-uri web gratuit, cum ar fi wheresmycellphone.com sau freecall.com, pentru a forma numărul dvs. de pe un computer.

 

  • Pune pe cineva să-ți trimită mesaje pe telefon. O secundă apropiată pentru a vă apela telefonul mobil este ca cineva să trimită mesaje text pe telefon. Dacă telefonul tău este cu adevărat pierdut (ca și cum ai fi pierdut într-un loc public, care nu este deplasat în jurul apartamentului tău), îți poți trimite informațiile de contact pe telefon, astfel încât oricine găsește telefonul să-ți cunoască identitatea și cum să te contacteze.
  • Dacă nu găsiți pe nimeni care să vă trimită mesaje text, puteți utiliza un serviciu de site-uri web gratuit, cum ar fi txt2day.com.
  • De asemenea, puteți încerca să trimiteți mesaje text unei oferte de recompensă pe telefonul dvs. Acest lucru poate convinge pe cineva care vă găsește telefonul mobil să vă contacteze și să organizeze o întâlnire.
  • Refaceți pașii. Retrasarea pașilor vă poate ajuta să găsiți orice obiect pierdut sau deplasat, nu doar telefoanele mobile. Cu toate acestea, dacă ați avut telefonul într-o locație anterioară și ați realizat că ați lăsat telefonul mobil undeva, refacerea pașilor vă poate ajuta să localizați telefonul mobil (atâta timp cât nu a fost luat).
  • Orice ai face, nu te panica. Panicarea nu va face decât să vă înrăutățească situația și ar putea îngreuna concentrarea sau gândirea clară. [1]
  • Așezați-vă un moment și gândiți-vă unde ați fost și ce ați făcut. Luați în considerare când și unde vă amintiți ultima dată că ați avut sau ați folosit telefonul și mergeți mai departe de acolo.
  • Dacă ați frecventat restaurante sau magazine înainte de a vă pierde telefonul, încercați să întrebați un angajat dacă cineva a găsit / a returnat un telefon pierdut. Dacă telefonul a fost lăsat la un angajat, ar trebui să puteți oferi pur și simplu o descriere a telefonului dvs. sau să îi spuneți angajatului numărul dvs. de telefon, astfel încât acesta să îl poată suna și să verifice dacă este telefonul dvs.
  • Contactați furnizorul de servicii. Unii furnizori de servicii de telefonie mobilă au servicii de localizare GPS disponibile clienților. Chiar dacă furnizorul dvs. nu oferă o astfel de opțiune, cel puțin poate întrerupe serviciul pe telefonul dvs.
  • Găsiți numărul de servicii pentru clienți al furnizorului dvs. online sau căutați birourile locale ale furnizorului dvs. într-o agendă telefonică.
Citeste si:  Poezii de iarna

About author View all posts

Relu Relu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *