Fluturi

Sunt momente in care romanele de dragoste sunt tot ce avem nevoie. Ele ne relaxeaza si ne ajuta sa privim viata cu alti ochi, sa ne indragostim, sa iubim si sa apreciem persoanele de langa noi.

O astfel de carte, ce a fost cumparata de nenumarati cititori in ultiimul an este cartea „Fluturi”, scrisa de Irina Binder. Autoarea nu a facut altceva decat sa-si scrie propria poveste de dragoste. De multe ori, lucrurile in aceasta carte iau o intorsatura incredibila. Totul pare ireal, cu toate ca este un roman real. Cartea aceasta te va tine cu sufletul la gura de la prima pana la ultima pagina, fiind acel gen de carte care vrei sa nu se mai termine.

Pe langa povestea de dragoste, cartea cotine si invataturi despre viata, prietenie si suferinta. Cu siguranta dupa ce vei citi aceasta carte te vei iubi mai mult, ii vei respecta pe cei din jur si vei invata ca viata inseamna si bucurie si suferinta, poate chiar in acelasi timp.

Noi va recomandam deci un dictionar de regionalisme cat si cartea Ingerul a strigat.

Citeste si:  Ce este orgoliul

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *