Nu am bani – dar stiu cum sa fac mai multi

Nu am bani – dar stiu cum sa fac mai multi .

Am gasit o metoda de a face bani pe net online ce nu implica nici un fel de cost din partea mea.

Sa recunoastem , sunt mii poate milioane de site-uri care ne sfatuiesc cum sa facem bani si ajungem la concluzia ca ne-am irosit timpul si ca ce-i in mana nu-i minciuna, tot munca de jos, munca prestata ne va aduce bani si ca banii nu pica din cer asa cum ne-am dori sa fie.

Ei bine , sa faci bani online in ziua de azi e chiar minciuna gogonata, ca urmare, vedem o sumedenie de site-uri care platesc la Google Adwords sume importante pentru ca anuntul sa le apara pe prima pagina si ca aceste site-uri sa fie vizitate.

Romanul este foarte usor de pacalit , mai ales atunci cand ii este foame, exemplu:

Daca il intanesti pe unu pe strada si vezi ca vrea sa iti vanda ceva .. orice, fie obiect, fie un tablou, fie un calculator, ajunge sa fie in stare sa ti-l vanda cu un pret de nimic pentru a face si el unban. Acelasi lucru se intampla si pe site-urile care va promit ca puteti ajunge sa castigati sume importante , chiar mii de euro pe luna, sume imense doar pentru a va capta atentia.

Acele site-uri sunt total false si nu fac altceva decat sa va vinda o carte pe care sa da-ti o sumedenie de bani sau sa intrati intr-un joc piramidal unde miza de  a face bani este sa-i prostiti si pe ceilalti sa se inscrie pentru a putea castiga dupa urma lor, nu dau exemple despre aceste site-uri ca sunt cu sutele.

Citeste si:  10 decembrie

Nu zic si nu sugerez ca ideea pe care o propun va va imbogati sau va va aduce bani, cei drept asa va fi, insa, pentru asta, prefer sa va convingeti si singuri.

O buna metoda de a face bani prin campaniile online este „PPC” – plata pentru click, asta inseamna, ca sunt site-uri care platesc „persoane” pentru a da click pe cate o reclama.

Google Adwords castiga intre 0,10 Ron si chiar si 10 Ron pentru fiecare click in parte pe care o persoana ajunge sa dea click pe un anunt sponsorizat.

Ei bine , in comparatie cu google adwords, sistemul de platire este mult mai diminunat la un cont de tip standard, indicii se pot gasi pe site dupa ce va inregistrati.

Nu am bani , cum pot sa fac rost ?

Simplu, totul se face online, tot ce aveti nevoie este de o adresa de e-mail valida si da-ti click pe reclame , sunteti platit pentru fiecare click.

Pe langa faptul ca da-ti click pe reclame, invitati si prietenii dumneavoastra sa partice ca „invitat” si primiti bani si dupa urma acestora.

Totul consta in doar 10 minute pe zi din timpul dumneavoastra.

Va inregistrati

Completati datele – activtati contul prin mail-ul de confirmare – va duceti la views ads si da-ti click pe reclame, una cate una, este nevoia sa asteptati circa 10 secunde la fiecare reclama in parte dupa care sa confirmati si click-ul printr-o simpla intrebare gen 5 + 4 = .. completati cu 9 🙂

Aceasta ar fi o modalitate de a face pe net dintr-o simpla joaca a doar 10 minute pe zi.

Citeste si:  Cum se realizeaza editarea imaginilor?

Invata cum sa faci bani pe net in doar 5 minute –

click pe banner si vei avea toate informatiile.

Daca ai nelamuriri , contacteaza-ma la pagina de contact pentru alte informatii.

P.S. – trimite un e-mail la contact@lanoapte.ro si-ti voi explica cum poti face ogramada de bani.


jfdghjhthit45

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

  • Felicitari!
    Acesta e primul pas.
    Dupa ce strangi niste banuti, te invit intr-o afacere online serioasa, transparenta, in care pe site-ul principal se pot vedea platile zilnice platile facute catre userii inregistrari..
    ai dreptate, ma voi asocia si eu