Reguli de asortare a imprimeului animal print

 Doamnele cu un stil vestimentar sofisticat și cu o personalitate ceva mai îndrăzneață și mai avangardistă preferă articolele vestimentare cu imprimeu animal print. Nu toate știu însă care sunt regulile de asortare ale acestor piese vestimentare.

Cea mai bună modalitate de asortare a imprimeului animal print este simplitatea. În combinație cu hainele simple, uni, articolele care dețin acest imprimeu sunt cu siguranță o alegere potrivită. Doamnele se vor remarca astfel prin eleganță și bun gust, vor emana un aer sofisticat și nonconformist.

Imprimeul animal print este unul încărcat, atât din punct de vedere al culorii cât și al formelor reprezentate. Dacă acesta este asociat unor articole vestimentare încărcate atunci aspectul nu va fi unul reușit. Doamna va ieși în evidență, însă nu prin eleganță, ci prin prost gust. Dacă optați pentru o pereche de pantofi cu acest imprimeu eviați-l în restul articolelor, nu asortați acești pantofi cu gențile cu acest imprimeu, cu gecile sau cu accesoriile asemănătoare, veți încărca suplimentar ținuta iar aspectul nu va fi deloc plăcut. 

Noi va recomandam cu placere lenjerie intima modelatoare.

Citeste si:  Sufletul iernii

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *