Asortează în moduri diferite un top alb

Articolele vestimentare albe nu ar trebui să lipseacă din garderoba unei doamne. Albul se va menține în tendințe în orice sezon și poate fi purtat într-o varietate de componente vestimentare, blugi sau pantaloni, fuste, tricouri, bluze, cămăși, maieuri, sacouri sau rochii. Chiar și accesoriile albe pot crea un efect deosebit asupra unei ținute și o pot rafina în funcție de ocazie.

Un top alb, cu bretele subțiri sau groase și cu un decolteu adânc pot constitui un articol vestimentar versatil. Simplu și comod topul poate fi folosit în foarte multe combinații. Recomandam palton barbati.

Dacă vrem să adoptăm o ținută office putem combina topul alb cu o pereche de blugi skinny, un sacou masculin negru, pantofi cu toc simpli negri și cu un colier de perle. Combinația  de contraste alb-negru, masculin- feminin oferă originalitate ținutei și crează un impact puternic asupra doamnei.

Topul poate fi combinat cu fuste, blugi largi sau pantaloni eleganți pentru a susține diferite stiluri vestimentare. Noi recomandam paltoane barbatipalton barbati.

Citeste si:  Ultrabook - dorinta de Craciun

About author View all posts

Vlad

Mr. KnowItAll - Aveti nevoie de ajutor? Aveti nevoie de indrumare? Inca nu stiti la cine sa apelati? Mr. KnowItAll va ofera un raspuns la toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *