Distractie, mare si soare

Distractie mare si soareA venit vara si cu ea odata si caldura sufocanta care acum ai da orice sa scapi de ea mai ales intre orele de foc 11-18. Circulam intr-o jungla de asfalt care ne topeste la figurat si care ne prajeste la propriu. Cand in sfarsit se ia concediu sau vancanta majoritatea se gandesc sa plece la mare, cu toate ca si muntele ar fi o optiune mai buna vara dar optam intotdeauna MAREA unde este mai multa distractie si fetite pe alese.

Soarele si caldura aceasta o asteptam din toamna, iar acum cand a venit facem orice sa scapam de ea si sa emigram spre mare unde temperaturiile sunt mai joase iar briza marii te face sa uiti de griji , probleme si sa te distrezi intr-un mod placut.

La mare nu este bine sa facem exces de stat in soare , va spun din propria experienta , soarele este bun de la rasarit pana la ora 11:00 si de la 17:00 la apus dar in schimb nu este rau daca facem exces de bere :).

Cand soarele se lasa 'inghitit' de mare atunci incep si distractiile, cluburi, discoteci, parcuri de distractii si noi aventuri.

Eu am fost la sfarsitul acestei luni in Costinesti si mi-a placut toata atmosfera de pe plaja si din cluburi, apa calda , muzica buna , fetite incinse si berea rece :)).

Voi unde ati fost anul acesta la mare ? Sau unde va-ti propus sa va distrati?

Si cum vara ne ofra timp din plin, de ce sa nu il folosim in mod productiv? Ce-ar fi daca pentru vara asta am incepe toti un jurnal in care sa ne scriem gandurile si planurile de viitor. Noi asta vom face. Si cum altfel sa facem asta decat cu creioane mecanice rotring. Confortabile, simple si merg si in spatiu la gravitate 0.

Citeste si:  Produse de slabit si un corp sanatos

De altfel, pentru cei care detin un magazin alimentar, LaNoapte recomada rafturi pentru magazin alimentar. Sunt de o foarte buna calitate si extrem de rezistente.

jfdghjhthit45
zp8497586rq

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti