Fa bani pe internet fara investitii

bani online pe netToti  vrem sa facem bani, pentru unii chiar asta este scopul in viata, sa faca bani multi… insa nu vreau sa va vorbesc despre scopuri, vreau sa va explic cum puteti scoate niste bani de pe internet fara investitii.

Sunt mai multe variante…dar sa nu va asteptati sa va vina 10000$ dolari in cont din prima zi, trebuie rabdare, si o sa poti ajunge la bani buni…

 

1)

PTC

Poti juca pe site-urile gen PTC ( Paid to click) nu se plateste chiar bine dar sa va explic cum sta treaba

Tu ai 4 reclame pe zi, ai 4 centi pe zi, dar daca aduci alti referali care sa se inscrie de pe contul tau, tu iei parca 1 cent tot parca de pe clickurile lui… deci daca ai adus 10 referali care sunt activi in fiecare zi, 10×4…. +4 44 centi pe zi, dintre care cand ai mai multi $ poti cumpara packuri de referali care dau ei click si se pun ca niste referali obisnuiti, numai ca nu dau toti clickuri in fiecare zi dar oricum, la 25$ poti cumpara 1 pack de 100 referali, din care sa zicem ca doar 70 dau 4 clickuri pe zi,  ar fi cam in jur de 2$ pe zi…

Site-uri gen ptc sunt >ifbux, onbux si mai gasiti voi, (neobux sunt sigur ca plateste instant banii cand dai cashout)

Pacanele pe internet.

Mai am un fel de joculet pentru voi, la care mai joc si eu, e un fel de pacanele pe internet si iti pot iesi bani de acolo, nu multi dar e si fun, nu poti juca decat 100 chipuri pe zi,  uitati site-ul.e..dati play play play play, si la urma dati sa va faceti account si sa fiu si sincer, in 2 zile am scos  4.50 euro.

Citeste si:  Imbracaminte eleganta pentru fete

http://www.prizee-jackpot.com/?parrain=4e11ee75ea3e69a02a000000 aici poti juca jocuril, daca ma lasati pe mine la referal castig 30 chips, voi nu pierdeti nimic…dar nu oblig pe nimeni.
3).

Poker

Nu instig pe nimeni sa joace poker, sau sa nu joace insa daca joci poker, si stii bine poti scoate banuti buni,, si nu ma abat de la subiect, cand am spus fara investitii la poker puteti juca FREEROLL Turnee, care in un anumit numar de Jucatori, daca iesi pe primele locuri poti castiga cativa dolari, si cu acei dolari poti juca pe bani… ( cica asa s-a imbogatit chris monkeymaker) oricum aveti grija ca pokerul chiar poate deveni captivant, si puteti pierde multe lucruri din cauza lui trebuie prudenta.

 

4)

Blogul

Da, blogul ar fi o alternativa. Daca ai stii ca esti in stare sa scrii coerent incat sa inteleaga toata lumea si ai un vocabular relativ bogat, sau ai inspiratie te poti apuca de blog si  daca ai „Audienta” daca sunt oameni care se uita, poti pune reclamele cuiva contra cost, gen iti pun reclama daca-mi dai 50 lei ( asta daca esti la inceput) dupa o sa iasa mai bine bani.

Cam atat ar fi, sau cel putin atat pot sa va spun in aceasta dimineata la altceva util nu prea ma gandesc, fara investitii decat daca vreti sa invatati un limbaj de programare, si sa vindeti „Lucrarile”

Cu stima.

Eugen despre cum sa faci bani pe net fara investitii.

 

 

 

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *