La ce supermarket sa fac cumparaturi ?

magazin cumparaturiLa ce supermarket sa fac cumparaturi ? Eu unul aleg sa fac cumparaturile la cel mai apropriat magazin din zona, vis-a-vis este un magazin non stop pe care-l frecventez si care totodata are cel mai mult adaos comercial (50-100% la orice produs). Daca aleg sa-mi umplu traista, aleg cel mai apropiat supermarket gen Mega Image, Lidl, Cora, Carrefour.

De  ce Mega Image?

Supermarketul Mega Image imi este foarte aproape de casa, il aleg pentru ca stiu ca pot alege personal fructe si legume proaspete fara sa stea cineva cu ochii pe tine daca vrei sa pui ceva la loc sau daca nu vrei sa mai cumperi (cum e la piata), insa pentru alte produse pretul lasa de dorit.

De ce lidl

Supermarketul Lidl are produse diversificate, este un supermarket de talie medie, preturile sunt competitive, iar pe langa reducerile zilnice, gasesc preturi mai bune ca in orice alt supermarket gen Cora, Carrefour, Kaufland.. Este un supermarket preferat ca sa-l numesc asa, de aici procur aproape tot ce imi trebuie.

De ce Hipermarket Cora

Eu unul nu-l frecventez cu toate ca nu este departe de mine, motivele sunt diverse.

De ce Hipermarket Carrefour

Evident Hipermarket-ul Carrefour este probabil cel mai frecventat HiperMarket de romani. Gama bogata de produse si extrem de diversificata, faca ca niciodata sa pleci cu mana goala din acest hipermarket, oferte de cara pur si simplu nu-ti poti dezlipi ochii.
Competitia hipermarketurilor fiind pe masura, nu stiu cum sa te mai atraga sa le cumperi produsele, de ex. Carrefour are o metoda de a pacali omul cu prezentarea pretului redus pentru a atrage clientii , gen 1,43 Ron un Suc Natural la 1L, salam 5,46 Ron .. cand practic pretul afisat peste petnru al doilea produs cu o reducere de 70%.

Citeste si:  Primul loc pe Google - batalia optimizarilor seo

Tu la ce magazin alegi sa faci cumparaturi ?

Astept parilele voastre

 

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *