Firma tractari auto efectueaza tractari auto in Bucuresti

firma tractari autoFirma tractari auto efectueaza tractari auto in Bucuresti si in imprejurimi. Efectuari tractari auto in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov. Pretul pentru tractare si transport autovehicule incepe de la pretul de 85 Ron si este valabil pentru ziua urmatoare, deplasare si tractarea autovehiculului se va face pe o raza de circa 30 KM in Bucuresti. Daca plafonul este depasit, se taxeaza cu 2 Ron per km.

Firma tractari auto

Firma C&B Tractari auto Bucuresti, este marca inregistrata. Principala activitate a firmei este de tractare autoturisme aflate in imposibilitatea de deplasare. Echipa de la tractari auto bucuresti va sta la dispozitie non stop la orice ora din zi si din noapte.

Suntem pregatiti sa infruntam orice situatie neprevazuta in care autovehiculul dumneavoatra se afla in imposibilitatea deplasarii, va sprijinim cu remorcare si transport catre destinatia aleasa.

Inmatriculare bulgaria

Va punem la dispozitie transportul autoturismelor noi sau second hand catre Bulgaria in scopul de inmatricularii autovehiculului. Va punem la dispozitie toate informatiile necesare transportului autoturismului, actele necesare predarii cat si alte informatii suplimentare.

Va stam la dispozitie despre orice informatii legate de tractari auto si transport auto. Va oferim cele mai bune preturi dupa piata pentru tractare.

Nu ezitati sa ne contactati 0768 888 787 / 0723 346 766 .
Sursa Tractariautobucuresti.ro

Citeste si:  Vand componente laptop

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *