Inmatriculare la bulgari

Inmatricularea la bulgari este ieftina fata de inmatricularea in Romania, de aceea multi dintre romani aleg sa-si inmatriculeze autovehiculele la bulgari.

E economie de-a dreptul folositoare pentru buzunarele fiecarui roman;

Ce poti face pentru a-ti inmatricula masina la bulgari?

1.In primul rand trebuie sa ai putine cunostinte de limba, sa iti transporti masina pe o platforma auto care sa te duca la punctul de inmatriculari, injur de 200-300  euro in functie de drum si km (chiar nu cunosc pretul pentru transportul pe platforma dus-intors pana la bulgari pentru inmatriculare, dar pretul se negocieaza in fuctie de firma de tractari auto)

2.Ai nevoie de cineva care sa te indrume catre centru de inmatriculare, sa-ti faca o programare ca sa nu fi nevoit sa astepti cateva zile odata ajuns.

3. Ai nevoie de cineva in interior care sa te poata ajuta sa dai o spaga atunci cand autovehiculul prezinta o problema minora sau majora.

Cea mai buna solutie este sa apelezi la Platforma auto Bucuresti pentru inmatricularea auto si transportul in Bulgaria a vehiculelor.

Pe internet lucrurile sunt tot mai simple, ai transport auto pe platforma la centrele de inmatriculare din Bulgaria, programare la unul dintre  centre, informatii referitoare la drum, taxe si cost de inmatriculare.

Apeleaza la 0768.888.787 si fa-ti o programare pentru a-ti inmatricula masina in Bulgaria, pretul este ieftin si pe masura. inmatriculari in bulgaria

In 2010 circa 5% dintre romani care au adus masini de afara, au ales prin a-si inmatricula masina la Bulgari.

Citeste si:  Service laptop crangasi

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *