De ce cartile sunt mai bune decat internetul

De ce cartile sunt mai bune decat internetul

 

Am împărtășit multe bloguri care spun Avantajele citirii cărților. Cărțile vă ajută în toate aspectele vieții voastre, dar astăzi voi împărtăși De ce cărțile sunt mai bune decât Internetul, deoarece încă mulți oameni cred că Internetul are mai multe beneficii în comparație cu citirea cărților, ei cred că internetul este mult mai rapid, Adevărat, Internetul este rapid , iar puterea internetului nu poate fi negată, dar cărțile sunt proces lent, deoarece permit utilizatorilor și cititorilor să interiorizeze, să răspundă, să reacționeze și să se transforme. Cărțile sunt într-adevăr mai fiabile decât sursele de pe internet deoarece au fost revizuite înainte de publicare. Informațiile din cărți rămân o perioadă lungă de timp, în timp ce este posibil ca informațiile de pe internet să se schimbe în fiecare oră.

Cărțile s-au dovedit mai fiabile, dar internetul este convențional. Știți de fapt că sursa din cărți este legitimă decât cea de pe internet. Internetul are atât de multe informații, orice poate fi postat în orice moment și habar nu aveți dacă este onest, adevărat sau fals. Internetul în sine a venit din cărți. Puteți afla de ce sunt cărțile importante. Internetul a înțeles puterea cărților, care în prezent cărțile digitale sunt vândute pe internet, există multe pagini web și aplicații care vând cărți, tipărite, digitale, în toate formatele.

Cărțile sunt depozitul de informații cu un singur subiect, este cuprinzător, specific și complet, toate informațiile necesare sunt stocate în interior, cărțile nu ne încurcă, nu ne irosesc niciodată energia creierului pentru a decide unde să mergem mai departe, din fiecare pagină ia acea decizie pentru noi, rezervându-ne toată energia pentru învățare.

Citeste si:  Mesaj anticultura, hi5, facebook, manele,

Cititul ne face să ne simțim inteligenți și însuflețiți, Cititul este mai confortabil și mai imaginativ, Când citim o carte intrăm în ea, creierul nostru începe să funcționeze, imaginația noastră primește aripi, Imaginația are puterea de a te face ceea ce îți dorești mereu, eu sunt fără a spune că internetul nu are nicio valoare sau că nu este util, Internetul este prea valoros și util, putem obține informații și de pe internet, putem obține informații, cunoștințe în ambele sensuri, dar pe noi suntem informațiile și cunoștințele ar trebui să se bazeze mai mult, internetul prezintă multe opțiuni legate de același subiect, dar cartea se bazează pe un singur subiect și cartea are de obicei toate cunoștințele, informațiile legate de interesul dvs. în interiorul său, astfel încât la final este alegerea dvs. și decizia fie să mizați-vă pe internet sau pentru a compara atât informații, cunoștințe, cât și înțelepciune și apoi ajungeți la o concluzie. Citiți acest lucru pentru a afla cum să vă bucurați de citirea cărților.

 

Top 5 motive pentru care cărțile sunt mai bune decât internetul

1) Informații cu un singur subiect

Internetul vă poate aduce înapoi cu 100.000 de răspunsuri, dar citirea unei cărți vă poate aduce înapoi pe cel corect, așa cum am spus mai sus, cărțile sunt informații cu un singur subiect, veți obține toate informațiile și cunoștințele legate de întrebarea dvs. în cadrul acestuia.

 

2) Cărțile sunt relaxante

Da, cărțile sunt mai relaxante, reduce depresia, reduce anxietatea cauzată de stres, te duce în lumea imaginativă, îți lasă mintea și corpul în largul tău, pierderea ta într-o poveste grozavă poate fi remediul perfect pentru stres.

Citeste si:  Dragostea

 

3) Principii pe tot parcursul vieții

Așa cum am spus mai sus, cărțile sunt un proces lent, deoarece le permite utilizatorilor și cititorilor să interiorizeze, să răspundă, să reacționeze și să se transforme, principiile pe tot parcursul vieții menționate într-o carte, îi motivează pe cititori, le oferă o nouă cale și o nouă perspectivă, îi face să vadă lumea într-un mod mai pozitiv, faceți-i să vadă lumea cu o perspectivă diferită, faceți-i să înțeleagă fericirea reală și realitatea vieții, faceți-i mai responsabili.

 

4) Aduce pozitivitate

Cărțile răspândesc motivația și pozitivitatea printre cititorii săi, împărtășesc cunoștințe care îi permit cititorului să vadă lumea într-un mod nou, reduce presiunea mentală oferind o soluție la problemele lor, cărțile de obicei nu au fapte, logică sau informații neadevărate, cărțile trec printr-o verificare amănunțită înainte de a fi publicată, internetul are posibilitatea unor fapte false, Internetul distrage atenția utilizatorilor prin ferestre pop-up și link-uri, iar internetul are multe pagini care împărtășesc videoclipuri adulterice, care de obicei distrag atenția și concentrarea utilizatorilor, dar asta este nu este cazul cărților, cărțile sunt un subiect unic, nu au ferestre pop-up și nu împărtășesc lucruri care nu sunt necesare.

 

5) Discuții de mentor

Prin cărțile pe care le învățăm de la mentori, învățăm de la oameni care s-au confruntat cu aceeași problemă cu care ne confruntăm chiar acum, în cărțile mentorul împărtășește soluții, înțelepciunea lor, cunoștințele lor și modul în care au tratat problemele, cărțile oferă soluții.

“CEL MAI EFICIENTA MASINA TEHNOLOGICA PE CARE OMUL A INVENTAT-O OBIECTIV ESTE CARTEA.”

– NORTHROP FRYE –

About author View all posts

Relu Relu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *