Interpretare „Testul Arborelui”

IMPORTANT ! Nu desenați un brad !

Ideea despre interpretarea copacului cu ajutorul „Testul Arborelui” mi-a venit la muncă într-o pauză de ţigară, când stăteam cu colega mea şi mai discutam despre “blog” şi despre ce vom mai scrie acolo.

În ce constă ideea mea?

Simplu! Având în vedere că am urmat cursurile facultății de psihologie, am rămas cu o mulțime de informații și cunoștințe. Astfel i-am propus Sabrinei să descifrăm personalităţi cu ajutorul unui test simplu, “Testul Arborelui”( Un test simplu şi rapid, testul este valabil pentru copii, ca şi pentru adulţi, iar practica a dovedit că el funcţionează ca un excelent detector al dezvoltării psihice, ajutând la înţelegerea şi abordarea celuilalt, în complexitatea şi devenirea lui).

Pentru acest lucru am nevoie de arbori! Ce înseamnă asta? Pe o foaie A4 desenaţi un copac, exact aşa cum îl vedeţi voi…. Imaginea/ viziunea voastră asupra unui copac.(La acest test nu sunt importante calităţile artistice, aşa că aştept desenele voastre), după ce aţi desenat, scanaţi desenul şi trimiteți-l la adresa micisecrete@yahoo.com .(Puteţi folosi şi Paint-ul), iar eu îl voi interpreta în cel mai scurt timp.

Rugămintea mea este ca sub fiecare desen să treceţi şi vârsta voastră sau a celui care a desenat copacul și daca doriți, lăsați-vă și un pseudonim. Adresa dumneavoastră de email nu va fi afișată .

Ana Maria Nitu

Interpretările vor fi afișate împreună cu poza dumeavoastră pe  http://mariefecte.blogspot.com/2011/04/interpretare-testul-arborelui.html

Citeste si:  Prea timid, prea rusinos (partea I)

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *