Ce este Dragostea ?

Chiar ce este defapt dragostea ?

ce este dragostea

ce este dragostea

Multora le este frica de ea sau multi inca nu au inteles ce inseamna.Daca am implicat o a doua persoana in iubire atunci trebuie sa fim capabili sa o iubim,sa nu o ranim dar mai ales sa nu o dezamagim. Cei ce iubiti, iubiti pana la capat pentru ca iubirea este una dintre cele mai frumoase sentimente.

Sa iubesti nu e nimic,sa fii iubit e ceva,sa iubesti si sa fii iubit e totul!

Sau cum zicea marele Victor Hugo „Mai inseamna a fi doi sau a fi unul,un barbat si o femeie ce se topesc in inger” Insa tot ce stiu toti despre Dragoste este ca ea reprezinta totul.

Timpul este cel mai pretios lucru pe care-l aveam cu totii, iar pe langa acest timp liber pe care viata ni-l daruieste , avem dragostea, iubirea de sine, dragostea de parinti, dragostea in toata amploarea ei.

Citeste si:  Noima

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

  • […] Ce este Dragostea..? Mon Jan 03, 2011 1:25 am Chiar ce este defapt dragostea..?Multora le este frica de ea,sau multi inca nu au inteles ce inseamna..Daca am implicat o a doua persoana in iubire atunci trebuie sa fim capabili sa o iubim,sa nu o ranim dar mai ales sa nu o dezamagim..:(Cei ce iubiti iubiti pana la capat pentru ca iubirea este una dintre […] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *