Crezi in dragoste ?

Crezi in dragoste?crezi in dragoste Daca da, cum arata dragostea adevarata? Ce efecte crezi ca poatea avea  dragostea asupra ta ? De ce crezi in asta ? Cand te-ai hotarat sa-i spui ca  o iubesti sau ca il iubesti  ?

Motivele mele personale pentru care  cred in dragoste, cred in farmecul, curiozitatea si spontainitatea iluzoriului “te iubesc”…atata timp cat zi de zi, vad si iau parte la intamplari si lucruri neintelese. Mici minuni moderne, care ne sageata inimile si mintile.

Cand putem fi miscati atat de mult de un miros, un simplu miros, incat sa ne aprinda, ca un magicean darnic, zambete pe fetele noastre. Fie ca vine de la buchetul de flori, primite de la iubitul tau, fie ca il simti intr-o dimineata de zi simpla, cand de la soare, vant sau ploaie totul ea o alta forma, iar mirosul este un fel de drog ce iti da energie, si fara sa vrei devi un boschetar al vremi, pe care nimeni nu il poata alunga din ganduri si vise.

Cand nu putem explica, dorul de cineva, tremuratul din tot corpul cand saruti pe cineva, eclipsarea celei mai mari dureri, cand iti vezi surioara sau fratele nou nascut, lacrimarea ochilor cand pur si simplu tie frica sa nu pierzi aceste sentimente. Cum nu pot explica asta, cu siguranta pot sa cred in dragoste.

Cand sunt atatea lucruri care nu le vad, nu le ating, nu le inteleg, dar ma surprind, ma emotioneaza, ma agata si imi creaza dependenta. Sunt doar mici cuie imaginare, infipte in pereti din viata noastra si depinde de noi ce agatam in ele, ce fel de tablouri. Agatam, intamplari hazli, momente ce ne cuceresc(fie de un necunoscut ce ne-a intrat la inima aproape fortat), iubiri, sperante, dor, mahniri, de toate!

Citeste si:  Compunere libera

Atunci de ce sa nu cred in dragoste cand sunt toate aceste lucruri ?

Cineva spune astfel: Dragostea nu se caractereizeaza, ea se simte si se traieste !

 

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

  • dragostea este doar o iluzie ,un vis pentru unii realitate pentru altii.eu nu cred in dragoste.”ce e dragostea”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *