Te mai iubesc oare?

Sunt confuz, nu stiu ce sa mai fac … nu pot nici sa te mai vad.. nu pot nici sa iti vorbesc..

ti-am scris de atatea ori .. dar nici un raspuns inapoi .. nu inteleg cum pot trai zile departe de tine .. de iubirea noastra ..

.. astept zi de zi o veste de la tine .. si nu stiu cand vine .. nu stiu cat timp trebuie sa treaca ca sa te vad dinou .. nu stiu ce se intampla cu tine .. daca iti este bine sau iti este rau .. daca te gandesti la mine .. sau daca nu ..  stiu doar ca sunt singur .. nu am pe nimeni (doar pe tine te puteam avea..)

.. sa te astept ..

te astept iubirea mea .. te astept .. sper numai sa vi cat mai repede sa o luam de la capat .. intr-o alta lume .. cu suflet .. si sentimente ..

.. imi este dor de tine .. iubirea mea ..

.. lasa-ma doar sa te iubesc .. atata vreau ..

.. iubire ..

Citeste si:  Ce este Dragostea ?

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

  • ma antreb mereu eu oare ” daca tu ma may yubesty cuy yai dedycato oare mie sau ei la pahyet ” si _o ia acsa ca poate ie ” si_acum iubita de tine iubitu meu . ca tu nu ai timp de mine decat sa devi poet . de poetysme ai timp cat lumea ca ie bercea sef de post dar mine ” laso moarta may ” pus dyrect an cyment ca poet ma face tata ” yar de gagika mai bine o anec si scap ” si raman cu poietismu care mie drept ami plac ” ” ” ………..

  • mie un dor de tine acuma si simt ca mor dar nu respir ” simt un gol de aer mare si ma doare sufletul ca cel pe care al yubesc ” nu may vrea sa vorbesca cu mine de loh . niki an seama nu ma pune parca as fi un borcan cu gem de prune si la MASA cand sar pune nervos ” sami bip bip an tine . ca ay gustul acrisor sa te manance usor si cu unghitituri sami bag bipu an tine an tai de borcan cu gem de prune iubitu ie vorba si cred ca miai luat si vorba te amo tanto ” ghy my love tu you ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *