Surpriza pentru iubirea mea

Draga iubit-o , voi avea o surpriza pentru tine , sentimentele mele fata de tine tiind sa iasa la iveala , nu le mai pot tine in mine si de aceea , profund iti spun ca nu mai pot opri valul acesta de iubire insetata.

Te rog , calauzeste-mi pasii spre a ta iubire si lasa-ma sa plutesc in armonia sunetelor tale frumoase.

Citeste si:  Care este sensul vieții ?

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

10 CommentsLeave a comment

 • […] Surpriza pentru iubirea mea Tue Sep 14, 2010 17:25 pm Draga iubit-o , voi avea o surpriza pentru tine , sentimentele mele fata de tine tiind sa iasa la iveala , nu le mai pot tine in mine si de aceea , profund iti spun ca nu mai pot opri valul acesta de iubire insetata. Te rog , calauzeste-mi pasii spre a ta iubire si… […] […]

 • Ok, am testat sa vad daca moderati articolele. Nu imi palce sa critic lucruri care n-au legatura cu ideea articolelor si de aceea nu vroiam sa imi apara cometariul si sa strice ideea blogului.
  Vroiam sa va spun ca dupa cuvant vine imediat virgula (sau alt semn) si dupa ea se lasa spatiu. Don`t worry e o greseala comuna pe care o facem toti la inceput. Intamplator am facut tehnoredactare si d-aia stiu. Plecand de la premisa ca stiti ca doar prietenii te critica nu mai dau alte explicatii. Succes!

  PS: am alcool la bord asa ca… :). In fine sper sa fi fost cat de cat inteligibil si de folos.

  Acum ardeti documentul.

 • Hello. Am vrut doar sa va comunic ca sunt intr-o pauza tehnica. Calculatorul meu nu mai functioneaza si e in reparatii pe termen nelimitat. Poate pana maine,poate zile intregi.
  Imi cer scuze si .. sa nu ma dati disparuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *