Parcarea interzisa

parcareCand este interzisa parcarea ? Aglomeratia orasului face ca un loc de parcare sa fie o adevarata lupta. Ce-i mai multi dintre noi, soferii, se lupta la propriu si la figurat pentru un loc de parcare fie in fata blocului, a curtii sau in jurul proprietatii sale.

In multe cazuri locurile de parcare din fata blocului, nu reprezinta loc de parcare si nu pot fi inchiriate de la primarie. Daca sunteti hotarat sa va inchiriati un loc de parcare, ar trebui sa va inarmati cu multa rabdare si sa nu va asteptati la un raspuns pozitiv din legumelor ce lucreaza la primarie si care la urma lor trata cu spatele.

Un subiect palpitant cu locul de parcare este impartasit de un jurnalist din cluj www.voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cum-obtii-un-loc-de-parcare-de-la-primarie-jurnal-in-4-acte-fara-happy-end-27571.html

Ce-i mai multi isi faci singuri propriile lor locuri de parcare prin diverse mijloace. Acestia sunt Acei vecini care sunt foarte fericiți să se joace cu ștergătoarele tale de parbriz, din față ori din spate, vecini care au orgasm când rezerva lor de ulei ars ajunge la tine pe parbriz de fiecare dată când parchezi mașina pe asa zisul lor loc de parcare fara sa mai pui la socoteala noptile in care vecinii se distreaza zgariendu-ti masina in fel si chip.

Citeste si:  O zi de vineri

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *