Ridicari masini in Bucuresti

masina de politieCum se ridica masinile in Bucuresti ? Pana si masina de politie este ridicata daca nu a fost parcata regulamentar. Dar ce te faci atunci cand parchezi regulamentar si iti ridica masina? vezi video

Problema se pune ca bun , ti-ai parcat masina , esti totusi pe spatiu public , nu esti pe iarba , ai gasit un loc bun de parcare, insa ce te faci daca masina iti este ridicata dupa trotuar ?

Cum poti sa dovedesti ca nu ai incalcat vreo lege , cand tu defapt nu ai incalcat ? dar totusi nu ai dovezi clare.

Si uite asa firmele de la Primaria sectorului 6 fac abuzuri si ridicara automobile din locuri permise.

Probabil ca o parcare aeriana ar fi cea mai buna solutie

Urmareste video-ul surprins de mine in timp ce se ridicau masini de langa Universitatea Romana America – un loc frecvent unde se ridica auto.

Citeste si:  Facebook Connecting People

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

3 CommentsLeave a comment

  • […] Ridicari masini in Bucuresti Mon Nov 01, 2010 9:39 am Cum se ridica masinile in Bucuresti ? Pana si masina de politie este ridicata daca nu a fost parcata regulamentar. Dar ce te faci atunci cand parchezi regulamentar si iti ridica masina? vezi video Problema se pune ca bun , ti-ai parcat masina , esti totusi pe spatiu public , nu esti pe iarba ,… […] […]

  • Din video nu se poate spune cu certitudine, insa banuiala mea este ca motivul pentru care sunt ridicate masinile de pe trotuar este ca sunt parcate fara sa lase 1 m pentru trecerea pietonilor. Acest lucru e dovedit prin fotografii facute de cei de la firma de ridicari, cu ruleta care masoara distanta de mai putin de 1 m.

    Daca firma de ridicari nu are aceste fotografii care dovedesc ca masina a fost parcata neregulamentar, atunci poate fi data in judecata pentru recuperarea taxelor de ridicare, transport si depozitare (intre 500 si 800 lei, in functie de sectorul in care a fost ridicata masina).

    • eram la fata locului cand aceste masini erau ridicate , asteptam o prietena sa vina de la Facultatea Romana Americana si la circa 100 de metri de facultatea stateam eu pe avari asteptand.. stiam ca aici se vor ridica masini .. si culmea ca in fata mea erau parcate masinile regulamentar, iar pentru ca ei nu aveai loc sa se bage pe trotuar cu platofrmele auto de ridicat masini , a ridicat prima masina care le-a stat in cale , apoi s-au bagat si pe trotuar si au mai ridicat alte 4 masini , asta intr-un timp record .

      Am filmat doar o mica ipostaza , mi se parea o absurditatea de ceea ce fac. Cazuri de acest tip se regasesc peste tot un bucuresti , sunt convins de asta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *