Concert The Wall – Impresii

the wallVoua cum vi s-a parut concertul The Wall de Roger Waters? A fost primul vostru concert? iar daca nu, ce diferenta a facut acesta fata de celelalte? Ce impresie va lasat publicul si atmosfera? Eu unul am fost cat se poate de multumit de spectacolul oferit de Roger Waters, insa am fost si complet dezamagit de publicul mult prea agitat, si mult prea putin interesat de ceea ce se intampla in jurul lui. Fie ca vorbim aici despre scandaluri, oameni furiosi, ori persoane care nici nu stiau cine este Roger Waters, un lucru este clar, atmosfera a fost? Insa a fost una buna?

Ce mi-a placut la The Wall?

Sincer, mi-a placut foarte mult spectacolul de lumini si muzica. Am reusit sa merg si la celelalte concerte alte celor de la Pink Floyd, si vreau sa spun ca cel din Bucuresti nu fost foarte departe de celelalte. M-am simtit cu adevarat incantat de cum au aranjat scena si de faptul ca totul a mers dupa program (nu ma refer la intarzierea de 30 de minute). Ma bucur si de faptul ca nu a plouat (chiar daca platisem deja 15 lei pentru pelerina de ploaie roz).

Ce nu mi-a placut la The Wall?

Nu mi-a displacut nicio clipa The Wall ca si concert/ spectacol oferit, insa publicul a fost terifiant. As tine sa spun ca majoritatea au fost acolo doar de dragul de a merge la un concert si a bea ceva cu 15% alcool sau mai mult. Sincer sa fiu, ma asteptam la motociclisti sa fie mai agresiv, dar din contra, majoritatea erau foarte calmi si se uitau doar la spectacol. Insa tinerii cu „fitze” au avut cu siguranta ceva de spus: „Noi am venit, si ar trebui sa primim respect!”. Fie ca fumau si aruncau cu tigara in persoanele alaturate, sau tipau si se imbranceau, tot te simteai ca si cum ai platit mult prea mult pentru bilet.

Citeste si:  Siguranta soferului - ultima ta problema

Voi ce ziceti?

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *