Party Poker Facebook Freeroll Tournament

Party Poker Facebook Freeroll TournamentParola password pentru freeroll-ul de asta seara la turneul de 500$ organizat de party poker freeroll tournament.

Parola este gratis si se adreseaza oricarui jucator care bifeaza butonul „like” pe facebook la adresa de facebook-ul al organizatorului Party Poker.

Cel mai simplu , intrati pe site-ul lor si da-ti like pentru a putea intra in posesia parolei – password facebook freeroll tournament.

Pentru cei lenesi care au intrat pe acest blog pentru a afla parola pentru turneul de 500$ , este :

Next Facebook-exclusive event: Facebook Fan $500 Freeroll November 10
Password: facepoker

Citeste si:  Castigatori concurs Autobis

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

8 CommentsLeave a comment

 • […] Party Poker Facebook Freeroll Tournament Wed Nov 10, 2010 17:32 pm Parola password pentru freeroll-ul de asta seara la turneul de 500$ organizat de party poker freeroll tournament. Parola este gratis si se adreseaza oricarui jucator care bifeaza butonul “like” pe facebook la adresa de facebook-ul al organizatorului Party Poker. Cel mai simplu , intrati pe site-ul lor si da-ti like pentru a putea intra in… […] […]

 • Hi:) E în regulă dacă mă duc fel de off topic? Sunt Încerc pentru a vizualiza acest blog de pe noul meu Mac, deşi nu arata corect (unele dintre zonele de navigaţie sunt aproape complet ascunse), nu aveţi soluţii? Ar trebui să încerc să găsesc un upgrade pentru software-ul sau ceva? Multumesc anticipat! EULA x:)

  • incearca sa te conectezi doar dupa un PC , Laptop, Mac sau altceva si nu dupa mobil , doar nu te joci poker la party poker dupa mobil. hai sa fim seriosi

 • Hi:) Este ok că mă duc cam departe de subiect? Sunt Încerc să citiţi pagina de pe iPhone noul meu, deşi nu prezintă corect (câteva dintre butoanele sunt aproape complet plecat), nu aveţi sugestii? Voi încerca şi de a găsi un remediu pentru browser-ul meu sau ceva? Vă mulţumesc pentru ajutor sper! Paola x:)
  Ascultaţi
  Citiţi fonetic
  Dicţionar – Afişaţi dicţionarul detaliat

 • Bună acolo multumesc pentru acest post frumos şi bun. Dar eu încă nu înţeleg prima parte, deşi! – Tandarts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *