O zi in londra

palatul buckingham londraCum arata o zi in Londra.O zi insorita si plina de chipuri bizare.Palatul Buckingham din Londra satisface setea multor curiosi care viziteaza tinuturile Angliei.

Londra este un oras plin de verdeata, in comparatie cu New  York, Londra se intrece la capitolul „parcare”, iti ofera oriunde un loc de a parca, fie ca este o artera intens circulata, fie ca este o statie de autobuz in apropiere, vei gasi mereu un loc unde sa-ti parchezi masina, insa, fiecare loc de parcare are „regurile lui” , asa ca nu-ti vei putea lasa masina pentru prea multa vreme.

Inca un motiv pentru care sa petrecei cel putin o zi in Londra,  ar fii faptul in orice parte a Londrei te-ai duce, vei gasi „parcuri bogate de natura” , poti intalni veverite ce vor veni sa-ti cerseasca o aluna fara sa se jeneze.

Vulpile sunt la moda in Londra, umbla nestanjenite pe langa casele oamenilor pentru a putea gasi de mancare, sunt mai ceva ca,  „cainii vagabonti” din Bucuresti.cerbi in parcurile din londra

Daca visezi sa fii in africa si sa te poti poza pe langa animale, sa le atingi, acum ai ocazia sa vezi cum si in Londra poti face acelasi lucru,  in parcuri precum Seven Oacks, vei putea intalni diverse animale precum cerci, caprioare, oi, hass, caini husky (si alte rase, nu am putut sa le tin minte).

Nu intentionam sa postez o imagine cu mine, ci doar vroiam sa arat faptul ca te poti poza alaturi de animale, iar ele sunt pe cat se poate de prietenoase, daca le intinzi mana cu siguranta se vor apropria de tine sa vada ce ai de gand sa le oferi.

Citeste si:  Becali si oile - video

parcul seven oacks from london

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *