Romania si criza economica 2010

Romania si criza economica 2010 –

Care sunt efectele acesteia ? O resimtim pe pielea noastra, banii se fac tot mai greu, bunurile  si consumabilile sunt din ce in ce mai scumpe, iar viata devina tot mai stransa.

Ne uitam la fiecare banut pe care-l cheltuim si cautam cat mai multe preturi ieftine, chiar si gratis daca am putea sa gasim.

Efectelee capitalismnului se resimt, inainte aveam bani si nu ne puteam permite sa cumparam, acum nu sunt bani si ne putem cumpara orice.

Povestea chinejilor si cum a ajuns china care era cu 20 de ani in urma noastra si acum reprezinta o evolutie globala de tip „china dream” fata de „american dream”.

Suntem luati cu asalt si ramasi in urma. Tara noastra are posibilitati, dar nu sunt exploatate, avem resurse naturale, dar nu le folosim, le doar vindem si atat.

Vezi video – cum china este cu circa 20 de ani inaintea noastra.

Sursa: Romania te iubesc, stirileprotv.

jfdghjhthit45
Citeste si:  Reclame haioase

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

  • […] Romania si criza economica 2010 Thu Dec 02, 2010 12:03 pm Romania si criza economica 2010 – Care sunt efectele acesteia ? O resimtim pe pielea noastra, banii se fac tot mai greu, bunurile  si consumabilile sunt din ce in ce mai scumpe, iar viata devina tot mai stransa. Ne uitam la fiecare banut pe care-l cheltuim si cautam cat mai multe preturi ieftine, chiar si… […] […]