Top Filme Romantice (partea I)

Tocmai ati terminat cina, iar acum, tu si jumatatea ta ati vrea sa va uitati la un film? Este weekend, afara ploua si vrei sa te uiti la un film bun in timp ce bei un ceai?  – Atunci, ai venit in locul potrivit. Urmareste topul filmelor romantice realizate pana in 2012:

(numerotarea nu a fost facuta dupa un criteriu anume)

1. „If Only” (2004) – In urma unei tragedii, un tanar om de afaceri, pe nume Ian,  realizeaza ca dragostea vine pe primul loc si ca trebuie sa se deschida fata de prietena lui muziciana, Samantha.

Actori: Jennifer Love Hewitt, Paul Nicholls, Tom Wilkinson.

Channing Tatum 2. „Dear John” (2010) – O drama romantica despre un soldat american care se indragosteste de o tanara studenta, a caror parinti sunt conservatori, inainte sa  plece in armata.

Actori: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins.

3. „The Art of Getting By” (2011) – Geroge, un adolescent singuratic care si-a gasit drumul spre ultimul an de liceu fara sa fi lucrat vreo zi in viata lui, se imprieteneste cu Sally, o fata populara insa complicata care gaseste in el jumatatea pe care o astepta.

Actori: Freddie Highmore, Emma Roberts, Michael Angarano.

4. „The Vow” (2012) – Un accident de masina îi cauzeaza lui Paige o coma, iar atunci cand se trezeste cu pierderi mari de memorie, iar sotul ei Leo incearca sa îi castige din nou inima.

Actori:  Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill.

5. „Casablanca” (1942) – Un film ce are loc intr-o zona neocupata din Africa, din timpul primelor zile din cel de-al doilea Razboi Mondial: un american expatriat se intalneste cu o fosta iubita, declansand un sir de complicatii neasteptate.

Citeste si:  Google aniverseaza 117 de ani de la nasterea lui Martha Graham

Actori:  Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid.

Daca iti place lista asta de top.. filme romantice realizate pana in 2012, atunci poti incerca urmatoarea parte a acestui articol.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *