Aplicatii iOS pentru Fitness

Pentru toti care au o viata activa,avem cateva aplicatii iOS despre care toti trebuie sa afle.Nu toate aplicatiile vi se vor potrivi stilului dumneavoastra,dar daca sunt folosite corect,aceste aplicatii va vor face antrenamentul mai usor.

Cele 4 Aplicatii iOS pentru Fitness

1.Moves

Moves iti inregistreaza automat mersul pe jos,bicicleta sau alergatul.Poti vedea distanta,durata,numarul de pasi si caloriile arse pentru fiecare activitate.Activitatea tracker-ului este mereu pornita,deci nu este nevoie sa apesi butonul de start sau stop.Doar tine telefonul in buzunar sau rucsac.

2.Zombies, Run!

Zombie,Run! functioneaza oriunde la orice viteza.Acesta este o aplicatie draguta de care,fie ca faci jogging in parc sau mergi spre munca,iti va inregistra cu precizie fiecare pas.

3.Strava Run

Inregistreaza toate alegarile,plimbarile pe bicicleta s.a.Uploadeza toate activitatile tale de pe Garmin,Android sau iPhone va salva automat toate activitatile

4.GAIN Fitness

Obtine antrenamente si ghiduri care te vor ajuta sa iti imbunatatesti nivelul si timpul.Aceasta aplicatie este special gandita pentru a-l ajuta pe client sa isi aranjeze rutinele si programele de antrenament cat mai usor de pe telefonul mobil.Este destinata de asemenea si antrenorilor in locul agendei.

Citeste si:  Antivirus Gratuit!

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *