Despre masini. Parerea unei fete.

masini - Chevrolet Corvette CabrioAstazi m-am trezit cu o dorinta puternica. O dorinta de a cunoaste. O dorinta de a stii ce se mai intampla si de a fi la curent. Cum s-a intamplat lucrul asta? Nu stiu nici eu, sincer. Cert e ca am accesat un site, in care am gasit sectiunea stiri masini. Am inceput sa accesez tot ce inseamna nou si eram uimita de cata informatie pot gasi pe acest site, despre domeniul auto, un domeniu in care eu sincera sa fiu nu prea aveam cunostinte. Si nu mi-e rusine sa spun asta. Nu mi-e rusine sa spun ca nu eram prea bine documentata. Pot doar sa spun ca acum sunt, sunt bine documentata datorita acestui site, care dezvaluie intr-una din sectiuni noutatile din lumea auto. Si imi place. Imi place sa pot vorbi cu iubitul meu despre asta. Pentru ca el rade mereu de mine ca habar n-am cum sta treaba cu masinile. Imi place ca acum pot sa ii dau peste nas si sa ii vorbesc de aparitia pe piata a unor masini despre care poate nici el n-a auzit nimic. Chiar zilele trecute ma intalnisem cu el si ii ziceam de aparitia unei variante decapotabile a noului Chevrolet Corvette Cabrio, care va fi prezentata in premiera la Geneva, in cadrul Salonului Auto. Surprinsa am fost sa aflu ca el nu stia de aparitia acestei variante si era si comic in acelasi timp. Era comic ca eu sa stiu mai multe lucruri noi din domeniul auto decat el. A inceput sa ma intrebe de unde m-am documentat, i-am zis site-ul si mi-a spus ca de acum se va documenta si el mai mult.

Citeste si:  Lectie de viata

Nu va imaginati ce satisfactie am avut eu, ca fata, atunci cand s-au intamplat toate acestea. Adica eu, o necunoscatoare in domeniu, sa pot sa dau detalii despre noile masini aparute, sa pot sa ma contrazic cu iubitul meu pe o anumita tema despre care inainte nu as fi stiut absolut nimic.

Sa pot sa fiu la curent e super tare. Si ma simt mandra de asta. Chiar ma simt foarte mandra de asta. Pentru ca inainte pur si simplu eram prea lenesa, prea lenesa pentru a ma informa. Si atunci in ochii iubitului meu nu parea ca sunt neinformata, ci parea ca daca nu am cunostinte, nu ma prea duce capul sau nu pot. Dar culmea e ca pot. Si ce e frumos e ca si voi puteti. Si nu va ia mult timp si e foarte simplu. E tot ceea ce aveti nevoie pentru a fi la curent si pentru a va documenta in acest domeniu.

Asadar, va urez spor la a fi la curent si a nu mai fi neinformati sau neinformate ca mine. Pentru ca eu acum 2 saptamani nu eram cel mai bun exemplu, dar acum, cu toata lipsa de modestie, pot sa declar ca pot fi un exemplu. Pot reprezenta un exemplu pentru cei sau cele care sunt lenese si ar trebui sa se motiveze. Bafta in ambitionare si conversatii placute cu iubitul legate de domeniul auto.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *