Canicula si factura la gaz

canicula2013 a sosit, iar impreuna cu noul an a venit si o noua vara ce promite a fi daca nu la fel de calduroasa si primitoare ca cea de anii trecuti, atunci si mai HOT, mai arzatoare si mai greu de suportat. Cine a crezut ca vara asta vom avea partea de temperaturi mai primitoare, atunci probabil ca temperaturile din anii trecuti chiar l-au afectat. Atata timp cat toti o sa continuam sa folosim masini, deodorante si alte echipamente ce pun in pericol pinguinii, este mai mult ca sigur ca de acum inainte vom avea parte doar de canicula. Insa cum putem profita de asta?

Desigur, micsorand factura la gaz. Cum asa? Pentru inceput, va trebui sa achizitionati un termometru performant care sa indice temperatura de afara. Astfel, veti putea realiza ca mercurul se va ridica pana la valoarea de 100 de grade in doar cateva secunde. Realizand ca temperatura este mai mult decat potrivita pentru orice activitate casnica, puteti incepe sa urmatii pasii ce va usureza factura la gaz pe timp de canicula:

  1. Nu mai folositi aragazul pentru a gati! Luati tigaia cu ouale baute bine, asezonate cu putina sare si piper, pe marginea geamului cat sa fie in bataia directa a soarelui. In doar 2 minute veti avea parte de un mic dejun delicios, si 100% natural. In final, adaugati ketchup si un tower burger de la KFC.
  2. Fierbeti apa folosind radiatiile solare. Creadeati ca discomfortul termic va face doar pe voi sa fierbeti cand va plimbati in aer liber? Va inselati!!! – O oala de 3 litri de apa lasata afara, la soarele de August, poate fi doar inceputul unei ciorbe de legume pe care si Gordon Ramsay o va aprecia.
  3. Canicula? Asta este doar un pretext cat sa facem dusuri reci si ieftine. Daca sangele incepe sa fiarba, un dus rece va face o diferenta imensa.
Citeste si:  Sutienul potrivit

Deasemenea daca tot este canicula si vara a venit, si nuntile sunt in toi asa ca LaNoapte recomanda fotograf nunta Brasov.

jfdghjhthit45
zp8497586rq

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti