Alexandra Stan, dupa meciul de box


Se pare ca faimoasa cantareata a intampinat un zid de beton. La cei 24 de ani ai ei, Alexandra Stan, a participat la un meci de box ce ar fi putut sa ii incheie cariera muzicala. Cine ar fi crezut? In coltul din dreapta, la categoria grea, managerul – iubitul cantaretei, iar in coltul din stanga, la categoria usoara, superba cantareata romanca. Chiar si inainte sa inceapa meciul am fi putut spune cu totii ca nu avea sa se termine cu bine pentru dominsoara Lollipop. Insa de ce? Cum ar putea cineva sa loveasca o fiinta atat de firava, ce abia depaseste inaltimea de 1.65 m.alexandra stan

Aparent, incidentul a fost raportat ca fiind un accident de masina care s-a terminat foarte prost, insa artista a negat toate acestea la ceva timp dupa ce a avut parte de un serios Saxo'beat' in timp ce se afla in Constanta. Dupa cele spuse de Alexandra Stan, se intelege ca a avut o disputa cu prietenul/managerul ei, Marcel Prodan, in privinta banilor, ce a condus in final la un cosmar teribil.

Sincer, este mai mult decat trist sa auzi o astfel de intamplare, mai ales ca astfel de persoane reprezinta imaginea Romaniei in strainatate. Ceea ce este si mai trist este faptul ca multe astfel de incidente se intampla mult mai des, insa nu intre celebritati, ci intre oameni simpli, si intre persoane care la un moment dat tineau unul la celalalt.

In orice caz, acelasi intrebari raman a fi puse, fara sa isi gaseasca vreodata un raspuns:

  • Cum poate cineva sa provoace atat de multa durere, mai ales unei persoane de sex feminin, desigur, lipsita de aparare?
  • Cand vor realiza cuplurile ca nu exista motive atat de serioase astfel incat sa conduca la meciuri de box atat de periculoase?
Citeste si:  Antivirus pentru stick-uri USB si carduri de memorie

Voi cum priviti aceasta intamplare?

jfdghjhthit45
zp8497586rq

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

  • Eu n-am nimic cu domnisoara, insa daca vroia sa rezolve ceva merge ala politie, nu iesea in presa pentru reclama 🙂 Bine ca s-a terminat scandalul, ne cam saturasem.
    PS: Rusine impresarului!