Preturile din aeroporturi

preturile din aeroporturiCand vine vorba de mers intr-o alta tara mereu suntem deschisi pentru asta. Fie ca este pentru munca ori pentru o simpla excursie, fiecare din noi isi doreste sa calatoreasca macar o data. Iar pentru cei care sunt experimentati, se stie faptul ca este mai convenabil sa mergi cu avionul decat cu masina proprie. De ce? Pentru ca poti ajunge sa cheltui mult mai putin, calatoresti la 10000 de metri altitudine, si la o viteza de 850 de km/ h. Ce poti sa vrei mai mult de atat? Desigur, nu toate lucrurile sunt frumoase cand vine vorba de mersul cu avionul, caci te poti confrunta atat cu raul de avion, turbulentele care te sperie, spatiul restrans, cat si preturile din aeroporturi.

Ce parere aveti despre preturile din aeroporturi?

Cum se face ca de fiecare data cand merg cu avionul si uit sa imi iau o sticla de apa de acasa si vreau sa cumpar una din aeroport, trebuie sa dau pana la 7 Ron petru una de 0,5 litri? Sau, daca am uitat sa mananc inainte sa ajung si vreau sa mananc ceva inainte sa urc in avion, de ce trebuie sa platesc 12-15 ron pentru un sandwich? Nu este revoltator? Nu vi se pare ca preturile ar trebui sa fie mai mici? Sigur, poti oricand sa te gandesti ca nu sunt magazine in preajma iar aeroportul este singura ta solutie, insa 20 de Ron pentru o apa si un sandwich este cam mult.

Cine stie de ce preturile din aeroporturi sunt atat de mari? Fie ca vorbim despre lichide, macare sau chiar si suveniruri, ideea de baza este ca nu poti gasi convenabil sa mai cumperi ceva dintr-un astfel de loc.

Citeste si:  Cum sterg contul de Facebook?

Voi ati trecut prin asta? Ati cumparat vreodata ceva dintr-un aeroport? V-au placut preturile? Spuneti-ne parerea voastra sincera.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

  • Am lucrat la Hendri Coanda, chiria este uriasa, mai ceva ca intr-un mall si faptul ca pe aeroport umbla doar persoanale cu un buget modest, de aici si preturile pe masura.

    Plus ca pentru multi transportul cu avionul reprezinta un lux, acelasi lux se intampla si la preturile pentru produse/cumparaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *