Produse naturiste – sanatate pura

produse naturisteDe cate ori nu ati auzit ca ceea ce mancati nu este sanatos si ca ar trebui sa va schimbati drastic dieta alimentara? De cate ori nu ati fost sfatuiti sa faceti miscare, sa alergati ori sa mergeti la fitness? Raspunsul acestor intrebari este unul evident, insa pe cat de simplu pare pe atat de ingrijorator a ajuns sa fie. Iar acum, de cate ori vi s-a spus sa incercati produse naturiste?

Mai toata lumea imbratiseaza acum ideea consumarii de produse naturiste, insa de ce? Cine garanteaza ca sunt bune si ca sunt mai sanatoase decat ceea ce gasim pe rafturile magazinelor? In primul rand, consider ca ar trebui sa analizam mai bine conceptul de produse naturiste: Ce sunt? si cum se fac?

Ce sunt aceste produse naturiste?

  • Daca este usor de inteles si de retinut, puteti considera produsele naturiste ca fiind produse naturale ce pot fi gasite oriunde in jurul vostru. De ce sa spunem asta? – pentru ca 95% din compozitia lor este alcatuita din ingrediente naturale, din care, 50 spre 90% sunt ingrediente vegetale. Supriza nu se opreste aici, majoritatea produselor naturiste ce se gasesc pe piata sunt chiar mai bune si mai sanatoase decat produsele naturale pe care le gasim in magazine: legumele si fructele, care au fost tratate pentru a rezista mai mult.

Cum se fac produsele naturiste?

  • Dupa cum am mentionat mai sus, acestea contin ingrediente naturale in proportie de 95%, iar fata de asa numitele produse naturale, acestea sunt compuse din plante ce au fost culse din natura si care nu au fost tratate chimic pentru a obtine produsul final.
Citeste si:  Imnul facebook

Ce ramane acum de facut? – Desigur, depinde de fiecare in parte daca vrem sa incercam de acum inainte sa ne alimentam corpul cu produse sanatoase. Dar ceea ce putem toti sa facem este sa ne uitam si sa vedem macar ce avem la dispozitie. Astfel ca, daca sunteti interesati de tipuri de produse si de alte indicatii, va pot indruma spre un site cu produse naturiste de la qlife. Acest site (http://www.qlife.ro/), imparte pe categorii produsele naturiste si ofera informatii cu privire la utilitatea lor.

zp8497586rq

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

3 CommentsLeave a comment

  • Fata de produsele din farmacii si alte minuni, categoric as alege produsele naturiste. Mai rau e ca nu intotdeauna avem acces la ele, astfel ca suntem tentati sa apelam tot la alternative nocive.

    • singura varianta de a gasi un produs naturist este intr-adevar sa iei direct de la sursa.
      insa, cu cat poluarea este mai mare, cu atat tratamentele vor fi mai multe si mai diversificate