Targ Gaudeamus ROMEXPO Bucuresti 2010

Targ Gaudeamus va avea loc la Romexpo maine 18.11.2010 la Bucuresti , deschiderea oficiala va avea loc la ora 18:00.

O noua editie Gaudeamus isi deschide portile.targ gaudeamus

Gaudeamus este un proiect de echipa si de suflet si plin de entuziasm, alcatuit de persoane cu cultivate ce vor sa ii invete pe acei tineri, tineri dar copti.

De vreo doua decenii, seniorii au senzatia ca lumea se sfarseste cu ei. Ca nu e nimeni care sa le ia locul.  Ca nu exista schimb de stafeta intre generatii.

Ca tinerii sunt slab pregatiti si neseriosi si ca, din cauza lor, se va alege praful de cultura.

Prejudecati ! Intotdeauna vine cineva din  urma, cateodata mai valoros decat predecesorii.

Trebuie doar sa fie remarcat. Iar la Targul Glaudeamus din acest an aveti ocazia sa va convingeti ca tinerii sunt priceputi

Organizatorul targului este Radio Romania prin cadrul Programului Lectura initiat in 1994. Participantii sunt peste 380 de editori, distribuitori de carte, institut,ii culturale si de învatamânt din România si alte tari.

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret este co-organizator in cadrul Salonului National de Creatie si Inventica pentru Tineret, organizat pe nivelul 7.70, in cadrul Targului. Este singura sectiune a targului la care participa inventatori.

Printre participanti figureaza, ca de fiecare data, inventatori premiati la saloanele internationale de profil din lume.

Daca as fi gazetar la „Scanteia”, ar fi trebuit sa exclam la finalul scurtei prezentari: „Tineret, mandria tarii !”Gaudeamus Romexpo Bucuresti 2010

Nu va spun decat: mergeti, admirati si va minunati ! Si inca un lucru: sa nu va fie rusine sa-i intrebati pe junii ingeniosi cum le-au venit atatea idei. Nu descoperiti secretul altminteri.

Citeste si:  Siguranta soferului - ultima ta problema

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *