Taxele auto pentru anul 2011

Taxele auto pentru anul 2011 ne vor jumuli pielea dupa noi.

Mai un pic platim taxa si pe aerul pe care il respiram RUSINE BASESCULE.
• Ia taxa auto neamule 1 la pret de 3 ia taxa la 10 kile
• si sa te mai bucuri ca vine mosul?
• numa taxe fratele meu ne saraciti de baniiiiii
• Masina mea are euro Tariceanu si e decapotabila ca capu lu Basescu
• …ce ti-am spus? si… Liliana te saluta… (scuze Lili, c-am profitat de tine…) Te simti taxat ?
• mosule craciunule, a mea n-are nici macar euro 2… mai trebuie vreo 2 saci sa pot plati taxa de prima inmatriculare, de mediu, de poluare sau cum naiba ii mai zice…
• mrf asta
• taxe, taxe taxe, taxeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…………………….

Taxa auto 2011 – Euro 5

taxa auto 2011 euro 5În ce priveşte maşinile noi Euro 5, pentru motorizările de până la 1,4 litri, taxa auto medie se situează între 100 şi 200 de euro, în funcţie de vechime. O dată cu creşterea capacităţii cilindrice se remarcă o creştere susţinută a valorilor pentru taxa auto medie, până aproap de 500 euro. Peste 3.000 cmc, taxa auto medie depăşeşte chiar şi 2.000 euro.

taxa auto euro 4 2011În domeniul maşinilor Euro 4, taxa auto medie este mai mare decât până acum cu circa 50%, cu variaţii de +/-20%. În general, sunt destul de mult afectate maşinile cu vechime de până la 1 an, taxa medie pentru acestea fiind aproape dublă faţă de modele Euro 4 mai vechi, de până la 5 ani. Din nou, se remarcă taxarea mai accentuată a motorizărilor de peste 1.400 cmc, în cazul în care cilindreea depăşeşte 3.000 cmc, taxa auto medie depăşind 5.000 euro – în condiţiile în care una dintre metodologiile de calcul ajunge chiar şi la valori de peste 10.000 euro.

Citeste si:  Ridicari masini in Bucuresti

taxa auto euro 3În cazul maşinilor Euro 3, creşterea taxei auto medii se cifrează tot în jurul a 50%, fiind diferenţe foarte mari între motoarele sub 1,4 litri şi cele peste această capacitate cilindrică. Interesant, totuşi, că o maşină cu motor de 1,4 litri, având Euro 4 şi o vechime de 4 ani are o taxă auto medie mai mare decât o maşină cu Euro 3 şi cu o vechime de 12 ani! Ceea ce nu prea înseamnă taxă de poluare.

Maşinile cu motoare Euro 2 sunt taxate serios, peste 2.000 cmc cuantumul taxei auto medii având valori mai mari, în cele mai multe cazuri, decât valoarea de achiziţie a maşinii. Lucru care se repetă pentru maşinile cu Euro 1, în timp ce pentru modelele non-euro înregistrăm taxe auto medii delirante, care depăşesc chiar şi 30.000 euro pentru motoare mai mari de 3.000 cmc (situaţie similară cu taxa auto actuală).

Până când guvernul va decide care este modalitatea de calcul finală, vă lăsăm să vă faceţi o idee despre ce vă aşteaptă de la taxa auto 2011, indiferent că vreţi să cumpăraţi o maşină nouă sau una second hand.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre piese skoda acceseaza auto-timas pentru a afla orice preturi pentru piese de skoda.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

  • […] Taxele auto pentru anul 2011 Fri Dec 31, 2010 14:05 pm Taxele auto pentru anul 2011 ne vor jumuli pielea dupa noi.  Mai un pic platim taxa si pe aerul pe care il respiram RUSINE BASESCULE. • Ia taxa auto neamule 1 la pret de 3 ia taxa la 10 kile • si sa te mai bucuri ca vine mosul? • numa taxe fratele meu ne […] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *