Masajoterapia – Pe gustul tau

maseuzaMasarea corpului in scopuri terapeutice este o metodă instinctivă, utilizată în toate timpurile.

Masajul implică :

–         netezirea cu palma sau cu degetele în sensul  circulaţiei sângelui ;

–         fricţionarea efectuată energic ce are efect excitant ;

–         frământatul şi percuţia neregulată cu palmele.

• 15-20 de minute de masaj de relaxare profesionist care începe de la gât, apoi pe spate şi picioare pentru a face sa te simti confortabil si relaxat. Atât, tu si fata, veti fi goi.

• 15-20 de minute de body-erotic masaj, un masaj special făcut cu corpul ei senzual v-a excita fiecare parte din corpul tau. În general, sedinta de masaj erotic va permite să aveţi contact corporal complet atunci când corpul ei sexy si gol te va face sa te simti ca niciodata pana acum, iar secretul sta în tehnicile ei speciale de masaj.

• 15-20 de minute masaj erotic cu finalizare; este un masaj erotic excitant ce include tehnici tantra profesionale aplicate pe zona genitala, pana la finalizare.

Acest masaj îmbunătăşeste circulaţia sângelui în regiunea organelor genitale. Baza penisului si corpul nu sunt de neglijat, insa marginea care separa glandul penial de corpul penisului, este cea mai sensibila zona erogena.

In tulburările de potenţă sexuală se utilizează netezirea şi frământatul începute în regiunea spatelui, coloana dorso-lombară, continuaţi pe fese, coapse şi se termină cu netezirea zonei genitale cu potenţial erogen crescut necesar erecţiei.

Zonele erogene masculine nu se limiteaza la organele sexuale, ci se regasesc pe tot corpul, fiind mai mult sau mai putin sensibile, totul depinzand de abilitatea voastra de a le descoperii. Daca ii veti redescoperi anumite parti ale anatomiei sale, sau daca ii veti trezi noi zone erogene, veti deveni eroina vietii sale erotice. Sa-i oferiti placeri noi barbatului iubit si datorita voua sa atinga acel orgasm intens care ii va cuprinde intregul corp; iar atunci persoana voastra asociata cu deliciile oferite nu-i va parasi nicioadata imaginatia. De obicei, o astfel de femeie va fi rasplatita prompt.

Citeste si:  Concurs!Pentru bloggeri

Stim cu totii ca nimic nu se compara cu atingerea persoanei iubite, insa atunci cand simti nevoie de relaxare si de placere, o evadare rapida ajuta pe oricine. Astfel ca, fie ca ti-ai gasit jumatatea sau nu, poti oricand sa incerci un masaj oferit de o maseuza seducatoare, sau chiar doua, ori trei. Si cum sa nu vrei ori sa iti doresti sa faci asta atata timp cat poti alege din atatea variante si pachete de masaje, toate pe gustul tau. LaNoapte iti sugereaza sincer sa incerci macar o data sa faci, pentru ca mai mult ca sigur nu vei regreta.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti spui: „Eu la noapte ma duc masaj club!”, si sa incerci si tu una dintre placerile fizice pe care nu lei putea inlocui niciodata. Incearca si tu aceasta aventura de neuitat. Nu uita sa ne scrii si sa ne povestesti cum a fost.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *