Category - Sfaturi Practice

Cum sa slabesti in 2 pasi

Cum sa slabesti in 3 pasi

  1. Reduceți carbohidrații rafinați

O modalitate de a slăbi rapid este reducerea zaharurilor și a amidonului sau a carbohidraților. Acest lucru ar putea fi cu un plan de consum redus de carbohidrați sau prin reducerea carbohidraților rafinați și înlocuirea acestora cu cereale integrale.

Când faceți acest lucru, nivelul foametei scade și, în general, ajungeți să mâncați mai puține calorii

Cu un plan de consum redus de carbohidrați, veți utiliza arderea grăsimilor stocate pentru energie în loc de carbohidrați.

Dacă alegeți să consumați carbohidrați mai complecși, cum ar fi cerealele integrale, împreună cu un deficit caloric, veți beneficia de fibre mai mari și le veți digera mai lent. Acest lucru le face mai pline de umplere pentru a vă menține mulțumiți.

Pentru a determina cea mai bună modalitate de a slăbi, consultați medicul pentru recomandări.

  1. Consumati proteine, grăsimi și legume

Fiecare dintre mesele dvs. ar trebui să includă:

  • O sursă de proteine
  • Sursa de grasime
  • Legume
  • O porție mică de carbohidrați complecși, cum ar fi cerealele integrale
  • Proteină

Consumul unei cantități recomandate de proteine ​​este esențial pentru a vă ajuta să vă păstrați sănătatea și masa musculară în timp ce pierdeți în greutate (5 Sursă de încredere).

Iată cum puteți determina cât de mult trebuie să mâncați fără a mânca prea mult. Mulți factori determină nevoile dvs. specifice, dar, în general, o persoană medie are nevoie:

  • 56-91 grame pe zi pentru barbatul obisnuit
  • 46-75 de grame pe zi pentru femeia obisnuita

Dietele cu proteine ​​adecvate pot ajuta, de asemenea:

  • Reduce pofta și gândurile obsesive despre mâncare cu 60%
  • Reduce dorința de a gusta noaptea târziu la jumătate
  • Te fac să te simți plin

Într-un studiu, persoanele care au urmat o dietă mai bogată în proteine ​​au consumat cu 441 mai puține calorii pe zi (10 sursă de încredere, 11 sursă de încredere).

Sursele de proteine ​​sănătoase includ:

  • carne: carne de vită, pui, carne de porc și miel
  • pește și fructe de mare: somon, păstrăv și creveți
  • ouă: ouă întregi cu gălbenușul
  • proteine ​​pe bază de plante: fasole, leguminoase, quinoa, tempeh și tofu

Legume cu conținut scăzut de carbohidrați și cu frunze verzi

Nu vă fie teamă să vă încărcați farfuria cu legume verzi cu frunze. Sunt pline de substanțe nutritive și puteți mânca cantități foarte mari fără a crește foarte mult caloriile și carbohidrații.

Legume care trebuie incluse pentru planurile de alimentație cu conținut scăzut de carbohidrați sau cu conținut scăzut de calorii:

  • Brocoli
  • Conopidă
  • Spanac
  • Roșii
  • Varza
  • Varză de Bruxelles
  • Varză
  • Chard elvețian
  • Salată verde
  • Castravete
  • Grăsimi sănătoase

Nu vă fie teamă să mâncați grăsimi.

Corpul tău necesită în continuare grăsimi sănătoase, indiferent de planul pe care îl alegi. Uleiul de măsline și uleiul de avocado sunt alegeri excelente pentru includerea în planul de alimentație.

Alte grăsimi, cum ar fi untul și uleiul de nucă de cocos, ar trebui utilizate numai cu moderare, datorită conținutului lor ridicat de grăsimi saturate.

  1. Mișcă-ți corpul

Exercițiile fizice, deși nu sunt necesare pentru a slăbi, vă pot ajuta să slăbiți mai repede. Ridicarea greutăților are beneficii deosebit de bune.

Ridicând greutăți, veți arde multe calorii și veți preveni încetinirea metabolismului, care este un efect secundar obișnuit al pierderii în greutate

Încercați să mergeți la sală de trei până la patru ori pe săptămână pentru a ridica greutăți. Dacă sunteți nou la sală, solicitați sfaturi unui antrenor. Asigurați-vă că medicul dumneavoastră este, de asemenea, la curent cu orice planuri noi de exerciții.

Dacă ridicarea greutăților nu este o opțiune pentru dvs., efectuarea unor antrenamente cardio, cum ar fi mersul pe jos, jogging, alergare, mersul cu bicicleta sau înotul este foarte benefic pentru pierderea în greutate și sănătatea generală.

Atât cardio, cât și ridicarea greutatilor pot ajuta la pierderea în greutate

Cum sa devi un elev mai bun

Cum sa devi un elev mai bun

 

Mai mult decât orice, profesorii vor să vadă creșterea și îmbunătățirea de la elevii lor. Ei înțeleg că clasa lor este plină de cursanți cu multe niveluri diferite de abilități și doresc doar ca fiecare elev să devină versiuni mai bune ale lor. Sarcina unui profesor este să diferențieze instrucțiunile pentru a oferi fiecărui elev o educație care să răspundă nevoilor individuale – aceasta este o provocare, dar profesorii eficienți o fac să se întâmple.

Deși predarea extrem de eficientă este importantă, nu este responsabilitatea exclusivă a profesorului să se asigure că elevii se comportă bine. La urma urmei, profesorii nu pot controla în cele din urmă cât efort depun elevii. Profesorii sunt acolo pentru a ghida, nu pentru a forța.

Elevii trebuie să vină pregătiți să absoarbă cunoștințele și să încerce din răsputeri să aplice ceea ce învață în viața lor. Fiecare elev experimentează școala diferit, dar fiecare dintre ei se poate îmbunătăți și poate deveni un elev mai bun dacă încearcă. A deveni un student remarcabil vă poate face să aveți mult mai mult succes în fiecare domeniu al școlii, de la relațiile cu profesorii până la academicieni.

Încercați aceste strategii pentru a deveni un student remarcabil dacă există loc de îmbunătățire în viața voastră.

 

  • Întreabă oricand este nevoie

Acest lucru nu se poate simplifica. Dacă nu înțelegeți ceva, cereți profesorului ajutorul – de aceea sunt acolo. Nu vă fie niciodată frică sau jenat să puneți o întrebare, așa învățați. Sansele sunt ca alti elevi sa aiba aceeasi intrebare.

 

  • Fii pozitiv

Profesorii adoră să lucreze cu studenți plăcuți și pozitivi. A avea o atitudine pozitivă va avea un impact direct asupra învățării. Deși vor exista întotdeauna zile proaste și subiecte care nu vă plac, este important să lăsați pozitivitatea să pătrundă în tot ceea ce faceți. Acest lucru va face școala mai plăcută pentru dvs. și veți găsi succesul mai ușor de obținut.

 

  • Urmați instrucțiunile

Urmarea instrucțiunilor și instrucțiunilor este un aspect esențial al unui elev bun – a nu face acest lucru duce la greșeli și note slabe. Ascultați întotdeauna cu atenție și luați notițe amănunțite atunci când un profesor dă instrucțiuni și explică ceva, în special material nou. Citiți instrucțiunile scrise de cel puțin două ori și cereți clarificări dacă tot nu le obțineți.

 

  • Lucreaza-ti temele la timp

Fiecare sarcină ar trebui să fie finalizată pe cât posibil și predată profesorului la timp. Există două rezultate negative atunci când munca nu este finalizată: pierdeți oportunități importante de învățare și nota generală este redusă. Pentru a evita lacunele de învățare și scorurile slabe, faceți-vă temele indiferent de ce. Poate că nu este distractiv, dar este o parte esențială a școlii și a învățării pe care elevii excelenți nu o ignoră.

 

  • Faceți mai mult decât este necesar

Cei mai buni studenți merg dincolo și dincolo, făcând adesea mai mult decât minimul. În cazul în care profesorul atribuie 20 de probleme, ei fac 25. Ei caută oportunități de învățare și sunt încântați să învețe. Încercați să faceți cercetări suplimentare despre ideile care vă intrigă, să vă găsiți propriile modalități de a practica și să cereți profesorului oportunități suplimentare de creditare pentru a deveni un elev mai bun.

 

  • Stabiliți o rutină

O rutină structurată după școală vă poate ajuta să vă mențineți concentrarea academică acasă. Rutina dvs. ar trebui să includă un timp și un loc desemnați pentru temele și studiile pe care vă puteți baza pe fiecare zi. Scopul este de a reduce la minimum distragerea atenției și de a vă angaja să acordați prioritate finalizării sarcinilor față de alte activități. O rutină pentru pregătirea școlii în fiecare dimineață poate fi, de asemenea, benefică.

 

  • Obiective stabilite

Ar trebui să vă stabiliți întotdeauna obiective academice care se aplică atât învățării pe termen scurt, cât și pe termen lung. Indiferent dacă unul dintre obiectivele dvs. este să participați la facultate cândva sau doriți doar să obțineți o notă bună la un test viitor, este important să vă autodirecționați realizările. Obiectivele vă vor ajuta să vă mențineți concentrarea pe tot parcursul educației, astfel încât să vă amintiți întotdeauna spre ce lucrați.

 

  • Mențineți concentrarea

Elevii buni știu cum să se concentreze în fața distragerilor. Știu că sunt responsabili pentru propria lor învățare și nu lasă alte persoane sau situații să împiedice acest lucru. Aceștia fac din mediul academic o prioritate și își păstrează obiectivele asupra obiectivelor educaționale pe termen lung.

 

  • Rămâi organizat

Nivelul dvs. de organizare vă influențează în mod direct nivelul de succes în școală. Încercați să păstrați dulapul și rucsacul curat și ordonat, precum și să înregistrați toate sarcinile și termenele importante într-un planificator sau caiet. Veți descoperi că școala devine mai ușor de gestionat atunci când puteți găsi și urmări lucrurile.

 

  • Citeste Citeste citeste

Elevii buni sunt adesea viermi de carte. Cititul este fundamentul învățării, la urma urmei. Cititorii puternici caută întotdeauna oportunități de a-și spori fluența și înțelegerea alegând cărți care să fie distractive și provocatoare. Stabiliți-vă obiective și verificați-vă înțelegerea în timp ce citiți pentru a vă îmbunătăți instantaneu abilitățile de citire.

 

  • Studiază greu și studiază des

Dezvoltarea unor abilități solide de studiu este o modalitate excelentă de a fi cel mai bun student pe care îl poți fi. Învățarea nu începe și nu se termină cu delicatese

Atunci cand esti obez

atunci cand esti obezAtunci cand esti obez inseamna ca ai atins un prag la care n-ar fi trebuit sa ajungi. Obezitatea este o problema pe fond psihic, de aceea, in cazul in care ajungi la stadiul de obez sau te afli in aproprierea unei pragrului, te sfatuiesc ca

n-ar trebui sa cantaresti mai mult decat frigiderul tau
si sa nu mananci ceva mai mare decat capul tau

 

Important este sa fi sanatos si sa nu neglijezi sanatatea totodata. Orice s-ar intampla in cazul tau, nu uita, doar infinitul si prostia sunt infinite.

Semne ca EA sau EL te inseala – cum imi dau seama?

Ai o presimtire ca prietena sau prietenul te inseala? Vrei sa stii care sunt indiciile care iti spun ca persoana iubita isi petrece timpul cu altcineva? Ai venit unde trebuia. Daca nu este sincer(a) cu tine atunci vei vedea urmatoarele semne:

Care este cel mai evident semn? – Mobilul. Tu stii ca are un telefon mobil, insa nu il vezi niciodata. Ajungi acasa, si vezi tot timpul incarcatorul si stii ca are mobilul incarcat, insa nu l-ai vazut vreodata. Si este tot timpul pe ‘silentios’/ vibratie, cu parola pusa, tot felul de coduri si combinatii activate, si chiar daca ai pune mana pe el nu stii cum sa il deblochezi. Ai sa iti dai seama de asta foarte repede daca traiesti cu persoana respectiva, dar este la fel de usor daca nu sta cu tine. Va tot intalniti insa nu isi pune mobilul nicaieri la vedere, si auzi doar vibratia din cand in cand.. asta este un semn ca ascund ceva. Iar atunci cand auzi/ simti acel bazait ea fie ia mobilul, pleaca de langa tine si incepe sa vorbeasca, fie se preface ca nu il aude: „Ala nu este mobil tau care vibreaza? R:.. da, da.. nu iti face griji, am sa ma ocup de asta mai incolo.”.

Un al doilea indiciu, ar fi faptul ca pe laptopul sau pe calculatorul lor, browser-ul are istoricul sters, sau nu se schimba deloc.. iar atunci, mai mult ca sigur se intampla ceva la mijloc. Sau daca sunt pe facebook sau myspace, iar tu intri in camera si in clipa urmatoare isi inchid profilul, in cazul asta mai mult ca sigur vor sa iti ascunda ceva.

Sau daca pleaca mai devreme la servici ca de obicei, sunt sanse sa aiba parte de ceva actiune in alta parte. Daca tu te trezesti, este intuneric afara, iar ea nu este langa tine ci a plecat de ceva timp, atunci mai mult ca sigur joaca sah cu cineva chiar in acel moment. Sau desigur, vin acasa foarte tarziu. Si se intampla mai tot timpul sa te sune in ultima clipa: „Draga, am sa ajung tarziu diseara, ok? Ceva a intervenit la servici, si nu voi putea sa ajung acasa. Am sa te sun eu cand termin.”.

inselataIn multe dintre cazuri, atunci cand el sau ea te inseala, se intampla cu acea persoana cu care isi petrece mai mult timpul (fie la servici, ori universitate). Iar acele pauze de masa, la munca ori la scoala.. nu sunt ‘pauze de masa’ ci ‘pauze pentru sah’.

Un alt lucru destul de evident, pe care il poti observa usor este atunci cand nu este sincer(a) in privinta unui nume, in cadrul unui context: „Stii.. Ioana/ Stefana.. o sa iesim amandoua in oras!”.. „Cine naiba este Ioana?”. Nu este nicio Ioana, ci Alex sau Claudiu sau alt tip care o ajuta sa treaca peste ‘vremurile grele’.

In orice caz, te rog sa nu iti versi nervii pe tipul cu pricina, nu vreau sa stiu ca cineva a patit ceva din cauza mea.

Triunghiul fericirii:Cat de mult iti place locul unde muncesti?

Should-I-Quit-My-Job-Canada

Cei mai multi dintre noi stiu deja daca sunt fericiti sau nu la servici,dar daca vrei sa stii mai exact procentul satisfactiei in privinta job-ului pe care il ai,acest test numit triunghiul fericirii te poate ajuta.

Se numeste asa deoarce sunt trei factori care tind sa influenteze satisfactia ta la servici:cat de mult castigam,ce facem si cu cine muncim.Da-i fiecarui factor cate o nota de la 1 la 4 si calculeaza-ti apoi scorul.Poti adauga factori aditionali precum programul flexibil,cat timp personal ai si locatia unde iti desfasori activitatea.In concluzie,poti schimba valoarea fiecarui factor si alege pe cei care conteaza cel mai mult pentru tine.

Spre exemplu,daca banii pe care ii castigi sunt cotati cu o nota cea mai mica,dar ceea ce faci si oamenii cu care muncesti sunt cotati cu nota cea mai mare,satisfactia ta este destul de buna,la 66.67%.

In concluzie,aceasta este o metoda interesanta in care poti sa-ti dai seama daca merita sa iti pastrezi job-ul sau sa alegi altul care sa ti se potriveasca mai bine.