Radix dent – Clinica stomatologica Bucuresti

Clinica stomatologica Radix dent bucuresti. clinica stomatologie copii si adulti. tratament chirurgie orala, albire dentara, servicii stomatologie bucuresti.

Mergem pe premiza, minte sanatoasa, corp sanatos

Mersul la dentistclinica stomatologica bucuresti poate fi uneori un chin, dezobisnuinta de a ne duce la o clinica stomatologica face de multe ori ca acest lucru sa devina o obligatie atunci cand ne confruntam o problema a dintilor.

Durerile de dinti sunt prima teama de ingrijorare pentru care ar trebui sa luam masuri pentru a nu ajunge la o clinica stomatologica.

De cele mai multe ori facem un pas tarziu prin a ne trata dinti, dar totodata benefic pentru ingrijirea danturii.

Atunci cand apelam la o clinica stomatologica precum Radix Dent facem referire la faptul ca aici putem gasi o clinica ce ofera solutii complete de albire si tratament dentar, de la consultatieperiaj profesional cu pasta speciala inainte de albire; pana la albire profesionala totala.

Ce inseamna albire profesionala ?  Albirea profesionala reprezinta o a aplicare dupa albire de paste speciale care elibereaza fluor si recalcifiaza smaltul dintilor.

Zambete si tu ! pentru un zambet sclipitor de albPentru un zambet sclipitor de alb.

De ce ar trebui sa ma duc la o astfel de clinica stomatologica ? Pentru ca oricat de bine arata dantura ta, aceasta necesita o ingrijire si cel putin o consultatie odata la 6 luni.

Considera doar un pas faptul ca te-ai gandit sa mergi la dentist si fa al doilea pas prin a efectua o consultatie gratuita pentru tine !

Ne gasesti pe adresa:

Strada J.L. Calderon, nr. 45, Etaj 1, Ap. 2, Sector 2, Bucuresti

Sau suna la tel pentru o programare 0721.049.875

Citeste si:  Lacrima arzatoare

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *