Cel Mai Mare caine din lume

Peabody: Hercule, un Mastiff Englez, a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare câine din lume! Din păcate, uriaşul câine a murit, acum 2 ani şi jumătate recordul stabilit nefiind însă egalat până în prezent.
Cel care s-a bucurat de compania lui Hercules se numeşte John Flynn şi este halterofil!

Legenda celui mai mare câine din lume nu s-a stins. Dimpotrivă, stăpânul său, halterofilul John Flynn a acceptat propunerea unui producător britanic de a realiza un film despre Hercules.

„Cred că legenda lui Hercules încă persistă”, a precizat Sheena Cameron, un producător londonez pentru emisiunea „Hunt for it”. Filmările pentru documentar au început la Warrior Gym, o sală de forţă unde John Flynn se antrenează.Cel mai mare câine din lume cântărea 128,18 kg. Ultima dată a fost cântărit în anul 2001 atrăgând atenţia întregii mass media din lume.Chiar dacă nu se mai află printre noi, Hercules a rămas o celebritate canină. Avea 8 ani când a murit şi suferea de dureri groaznice de spate.Uriaşul Mastiff Englez nu e singura „ciudăţenie” a naturii. Gibson, un câine din rasa Marele Danez, este Cel Mai Înalt Câine din Lume (măsoară 2,13 m), iepurii din rasa Uriaş German sunt printre cei mai mari urecheaţi din lume iar lista poate continua.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cotet caini, acceseaza pentruanimale pentru a afla ce preturi sunt pentru cotet pentru caini.

Sau, daca vrei sa afli mai multe detalii despre ham caini, acceseaza tot pentruanimale pentru a afla ce preturi sunt pentru ham caini la pentruanimale.

Citeste si:  Cum se realizeaza editarea imaginilor?

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *