1 Decembrie 2010

1 Decembrie 2010 – Ziua Nationala a Romaniei.

Astazi sarbatorim Ziua Natioanala, cu multa noastra iubita tara, Romania !

Ca in fiecare an, va avea loc un mars si parade militare la Arcul de Triumf din Bucuresti.

Cum totii stim , maine mai mult din jumtatate din poporul Romaniei nu va lucra, pentru ca este o zi nationala, o zi in care ne vom odihni „creierele”.

Inca o zi de odihna si de rexalare dupa ziua de ieri a Sfantului Andrei, e vremea sa ne „trezim” , cum zicea o veche melodie a imnului tarii romanesti.

Se implinesc ani buni de la „Marea Unire”, iar tara noastra este plina de amintiri…

Romania , te iubesc ! asa cum esti tu …

Eu îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul!

Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,

Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este;

Duşmănit vei fi de toate făr'a prinde chiar de veste…

jfdghjhthit45
Citeste si:  La noapte am sa te fur

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

10 CommentsLeave a comment

 • […] 1 Decembrie 2010 Wed Dec 01, 2010 0:54 am 1 Decembrie 2010 – Ziua Nationala a Romaniei. Astazi sarbatorim Ziua Natioanala, cu multa noastra iubita tara, Romania ! Ca in fiecare an, va avea loc un mars si parade militare la Arcul de Triumf din Bucuresti. Cum totii stim , maine mai mult din jumtatate din poporul Romaniei nu va lucra, pentru ca este… […] […]

 • As fi preferat o parada militara solemna si simpla: „fara exercitii de indemanare din partea regimentului de garda”- fara „extravagante” in general…
  Prezentarea si relatarile postului public de televiziune- ma refer aici la prestatia reporterului prezent la eveniment- au fost inadecvate si total lipsit de profesionalism.
  Nu doresc sa insist asupra acestui aspect, insa „protocolul oficial” ar trebui extins si asupra „agendei” posturilor publice de televiziune- prezenta carelor de reportaj, invitatii, prezentatorii, subiectele si tematica, modul de prezentare, conotatia acordata expunerii, totul ar trebui revizuit si exclus din tiparele acestei „improvizatii”.
  Sunt unul dintre acei romani care a cunoscut disciplina si modul de lucru present in interiorul structurilor asazis „corporatiste”. Nu suntem mai putin eficienti- nu ne lipseste nimic! Avem mai curand o problema „administrativa”.
  Marasti, Marasesti, Oituz, Razboiul de Independenta, „Marea Unire”!- sunt lucruri extraordinare!!!- Ce ne lipseste?! E algerea fiecaruia… Nu recunosc si consider nu poate exista o Roamnie a vesnicelor „pomeni”, a frustrarilor, a neputintei, a lipsei de munca si disciplina, a vesnicei incompetente si a coruptiei. Prezentarea unei asemenea „realitati” e echivalentul relatarilor unei perioade de care nu vrem sa ne aducem aminte: doua extreme echivalente!

  P.S. Daca Presedintele si premierul joaca la limta interpretarii legii inseamna ca totul este interpretabil? Devenim dupa bunul plac speculatori de ocazie ai diferitelor modalitati de a interpreta convenabil posibilele avaantaje sau desavantaje ale „jocului democratic”?

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/psd-actuala-putere-a-batjocorit-ziua-nationala-208023.html

  „Astăzi, 1 Decembrie, cu ocazia evenimentelor organizate pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României a avut loc un fapt fără precedent. Încălcându-se protocolul oficial, care, conform Ordinului MApN din Nr. 30 din 12 Martie 2009, publicat MONITORUL OFICIAL NR. 208 bis din 1 aprilie 2009 stabileşte Regulamentul Onorurilor şi Ceremoniilor militare, onorul militar a fost dat primului-ministru şi nu preşedintelui Senatului, prezent la eveniment”, se arată într-un comunicat al PSD.

  • Cu toti ne dorim ceva de la tara , insa nu primi nici un raspuns de cele mai multe ori.
   Apreciez parerea ta fata parada militara de ziua natioanala a romaniei de 1 decembrie.

   • Cunosc sentimentul… E o risipa de timp sa insist, insa fiecare din noi traieste in doua Romani: o Romanie a sa si o a doua Romanie- aceea a „celorlalti”…
    Nici entuziasmul meu nu e atat de puternic… Nici alti parinti nu am, nici alta familie, niici alta Tara.
    Ne apartin initiativele acelor diferente care sunt necesare mai curand decentei si respectului datorat popiei persoane, atunci cand nu avem puterea de a mai crede in aproape nimic.
    Avem o Romanie a „noastra” pentru ca nici prieteniile „nemurilor” nu sunt mai de Doamne ajuta… Totul depinde de noi.

    • impresionant faptul ca ai spus evidentiat „nici parinti nu am , nici alta familie, nici alta tara” …
     n-am cuvinte

     • E o pagina deosebita. Citesc cu placere atunci cand reusesc sa gasesc ragazul si atentia necesara. Te rog pastreaza pagina.

    • nu-ti fa griji in privinta paginii si a site-ului.

     Voi updata fisierele blogului cat mai des posibil.

     te poti abona cu usurinta introducand adresa de e-mail pentru a obtine toate informatiile noi aparute pe blog catre adresa ta de e-mail.

     Ma bucur totodata ca-ti plac articolele si as aprecia sa-mi specifici daca ai vrea sa scriu despre ceva anume.

     O seara buna

     • Apreciez sincer preocuparea pentru opinia celor care se „intampla” sa viziteze pagina. E suficient sa fi prezent prin felul in care te exprimi acum- nu am sugestii… Ne stim de bine- nu e putin lucru… Libertatea de exprimare nu poate fi inlocuita cu nimic. Cred ca suntem de aceasi parte a „liniei”.

      Cu stima,
      Florin.