Romanii se imbraca prost

Romanii se imbraca prost si nu doar prost, ci foarte prost.

Noi romanii, incercam sa copiem niste modelei vestimentare, insa in momentul in care nu ai suficient bagaj vizavi de un stil de viata, vizavi de un stil comportamentar, de un tip de stil vestimentar, atunci desigur ca preluarile nu au neaparat consistenta.

Romanii se imbraca foarte prost, nu o spun eu, nu o spune video-ul, ci asta se vede peste tot in jurul nostru, este concluzia oricarui om de bun simt care se plimba pe strada, care iese in cluburi.

Discoteca din Ciofrinceni (n-am auzit niciodata pana  acum de ea) , este cea mai mare dupa Valea Argesului, are gratar pentru mici si preturi accesibile la bautura.

Si cum romanul a fost pleacat peste hotare sa faca un ban si revenit acasa odata cu criza – continua sa-si tareasca prostia.

Care este valoarea unei haine ? Nesemnificativa in comparatie cu prestigiul acesteia.  De unde ti-ai achizitionat tricoul ? R: Pai, de la un magazin din Anglia (desigur, sa ma laud ca am fost si pe acolo…)

Tineretul se imbraca prost , chiar foarte prost si este cat se poate de adevarat.

Daca te imbraci simplu si stii cum sa te imbraci, atunci vestimentatia te va pune in valoare fara sa porti lucruri extravagante , cei drept, eu unul prefer sa aleg un plover de calitate cu o camasa de culoare deschisa fata de o bluza extravaganta cu diverse desene gen 69 si alte tampenii de prost gust.

Baiatul care se duce la discoteca denumit si cocalarul :))

Citeste si:  Snoop dogg - We fly high freestyle video

Hainele despre noi spune fie foarte mult fie nimic !

„Cunosc persoane splendide care se imbraca foarte foarte prost si care nu el intereseaza (asta se intampla si in cercul meu), si cunosc oameni urati, meschini si care se imbraca foarte bine si care reusesc sa pacaleasca si sa ascunda uratenia lor.

Si cum  D-na Directoare spunea astfel: Orice om se poate face mai frumos decat este.

George Bucur , un alt roman la 60 de ani fiind umblat peste mari si tari, a lucrat pe un vas de croaziera si intotdeauna a pus pret pe felul cum se prezinta in lume:

– ma imbrac un lucru care ma si avantajeaza,  orice om ajuns la o varsa face si un pic de burta, oricat de mult ar tine o silueta,

– haina despre om spune urmatoarele: „sunt imbracat  cu bun gust si uitati-va la mine si ma respectati, felul cum sunt imbracat” ; conteaza si respectul , un om decent si bine imbracat este respectat in lume,  ma refer si in strada.

Imbracate cum te simti bine !

Cu toti suntem oameni frumosi , ne diferenta stilul nostru de a ne imbraca.

jfdghjhthit45

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

3 CommentsLeave a comment

  • […] Romanii se imbraca prost Wed Dec 01, 2010 2:21 am Romanii se imbraca prost si nu doar prost, ci foarte prost. Noi romanii, incercam sa copiem niste modelei vestimentare, insa in momentul in care nu ai suficient bagaj vizavi de un stil de viata, vizavi de un stil comportamentar, de un tip de stil vestimentar, atunci desigur ca preluarile nu au neaparat consistenta. Romanii se… […] […]

  • Ar fi frumos sa corectati post-ul dumneavoastra, din punct de vedere gramatical, inainte de a-l face public. O exprimare corecta ar aduce adevarate laude.