Cum sa iti dezvolti capacitatea de a gandi pozitiv

Gandeste pozitiv

Cum sa obtii o stare pozitiva?

Probabil stii deja lucrurile care functioneaza pentru tine.Poate e cantatul la chitara.Poate e petrecutul cu prietenii in club.Insa afla acum cateva metode despre care poate inca nu stiai:

1. Meditatia:

Studii recente facute de psihologul Fredrickson de la Universitatea North Carolina din SUA au demonstrat ca oamenii care mediteaza in fiecare zi au o stare mult mai pozitiva decat cei care nu o fac.Asa cum era de asteptat,oamenii care mediteaza si-au construit de asemenea abilitati pe termen lung.

2.Scrisul

Un studiu in care 90 de studenti au fost impartiti in 2 grupe,prima grupa a scris despre o experienta pozitiva in fiecare zi,timp 3 de zile consecutive,iar al doilea grup despre manipularea maselor.Trei luni mai tarziu,grupul care a scris despre experientele pozitive aveau o stare mult mai pozitiva,mai putine vizite la medic si au avut parte de mai putine stari depresive decat cei de la a doua grupa.

3. Joaca

Ofera-ti timp si de joaca.Ne programam intruniri la servici,conferinte,evenimente saptamanale,si alte responsabilitati..dar de ce sa nu ne oferim timp si sa ne jucam?

Cand a fost ultima data cand ai pastrat o ora din programul tau doar ca sa explorezi si sa experimentezi lucruri noi?Nu poti sa spui ca sa fi fericit este mai putin important decat intalnirile tale de servici.Da-ti timp sa zambesti si sa te bucuri de beneficiile starilor pozitive.

Citeste si:  Isi pierde interesul dupa ce impusca? (pentru ea)

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *