Frumusețea afectează reușita ?

frumusetea afecteaza reusitaFrumusețea este lucrul la care toți visăm. Nu poate fi definită căci ea este percepută subiectiv de către ochii privitorului.

De câte ori nu te-ai uitat cu invidie la o femeie frumoasă ? De câte ori nu ți-ai spus că pentru a reuși în viață trebuie să fi frumos fizic ? Sunt lucruri la care ne-am gândit cu toții măcar odată deși nimeni nu recunoaște.

Există două mari teorii. Reușești în viață atunci când ești frumos și știi să arăți acest lucru, și mai există o a doua teorie care spune cam așa : “dacă ești inteligent, vei reuși să construiești un imperiu”.

Ei bine, noi după care ne axăm ? Ce ne facem dacă nu avem un chip de porțelan și un păr blond cârlionțat care să ne fluture lung pe spate? Dar ce ne facem dacă nu suntem inteligenți ?

Aparent, pare complicat, însă situația este foarte simplă. Gândiți-vă logic : Cine e perfect? Cine s-a născut perfect?? Raspunsul este : nimeni !

Cine poate ajunge perfect ?? Oricine vrea cu adevărat. Acesta este răspunsul corect.

Frumusețea de fapt constă în ceea ce simți tu ca persoană. Constă în trăirile tale interioare vizavi de persoana ta. Dacă în interior ești plictisit și nu simți nici un gram de respect față de persoana ta, la exterior ești “putred”.

Frumusețea  fizică pălește odată cu trecerea timpului. Cine se uită după un corp frumos, mai târziu se va uita după un alt corp frumos.

Dacă te simți frumoasă, vei simți că toate lucrurile pe care ți le-ai propus să le duci la bun sfârșit se vor împlini. Vei avea mai multă încredere în tine și vei aborda provocările cu mult mai mult entuziasm.

Citeste si:  Cateva cuvinte

Sfaturi pentru a te simți mai frumoasă

  Îmbracă-te exact așa cum îți place

  . Stilul vestimentar reprezintă 80 % din frumusețea ta. Alege haine cu care îți face plăcere să fi privită, nu haine strimte în care te simți inconfortabil.

  Ai grijă de corpul tău

  . Nu neglija ritualul zilnic de înfrumusețare. Răsfață-te cu măști de față și de corp, cu uleiuri și ședințe de masaj bine meritate. Corpul tău merită toată atenția ta !

  Ascultă în fiecare zi muzică

  . Alege o melodie care te binedispune și ascultă în fiecare zi măcar  10 minute muzică. Este o activitate recreativă care te va face să vibrezi.

  Fă sport

  . Aceasta activitate nu numai căeste benefică pentru sănătate dar este și de neprețuit pentru un corp ferm. Dacă vrei să arăți bine, nu uita în primul rând să faci sport zilnic !

  Ieși în oraș cu prietenii tăi.

  Nu îți neglija prietenii. Ei sunt persoanele care te fac să te simți important, care te fac să simți că parerea ta contează. Nu evita telefoanele de la ei căci te fac să te simți mult mai bine.

  Iubește-te pe tine așa cum ești !

  A avea propriul stil, a fi încrezător în ceea ce privește aspectul tău are o mare contribuție la frumusețea ta exterioară. Iubește-ți micile defecte căci nu s-a inventat încă un tipar pentru perfecțiune !

Toate aceste lucruri stimulează producția de serotonină și endorfine, iar nivelul ridicat de serotonină alungă orice urmă de depresie !

Speram ca aceste sfaturi sa-ti fie utile si sa nu-ti afecteze succesul si reusita.

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *