Ce fantezii au bărbații

3 tipe si un barbatAstazi intram in lumea barbatilor si vrem sa descoperim ce fantezii au barbatii. Am făcut un top cu cele mai des întâlnite fantezii ale bărbaților. Desigur că fantezii mai sunt multe și nu am avea timp viața asta să interogăm toți bărbații, însă cele de mai jos se numără printre cele mai comune.

Sexul în 3

Este cea mai comună în rândul bărbaților însă nu trebuie să îți faci griji în această privință căci este și cea mai inofensivă. Un partener care își iubește soția nu o va pune să facă acest lucru fără voia ei.

Sexul în locurile publice

Cred ca nu e nevoie să explic foarte mult că bărbații au nevoie de adrenalină. Dar daca aceasta vine în timpul unei partide…trăirile sunt mult mai puternice. Sexul în cinematograf sau în parcuri sunt votate ca cele mai interesante.

Interpretarea unui rol

ce fantezii au barbatii

Cel mai iubit rol este cel de “asistentă medicală” însă fiecare bărbat este diferit și poate avea fantezii diferite. Aceasta din urmă chiar nu este greu de îndeplinit !

Să privească două lesbiene în timp ce fac sex

Gradul de excitație atinge cote maxime în astfel de situații. Toți bărbații s-au gândit măcar odată cum se ating două femei.

Sexul interzis

Sexul cu soția celui mai bun prieten, cu prietena cea mai bună a soției etc.

Orgia

Aceasta are cele mai mici șanse de a fi pusă în practică..asta doar dacă bărbatul tău nu aderă la un rol într-un film porno.

Sexul cu o femeie mai tânără/bătrână.

Dacă este trecut de prima tinerețe, bărbatul își dorește femei mai tinere, mai frumoase pe care să le poate învăța tainele sexului, în schimb,  dacă este tânăr, bărbatul dorește să experimenteze și să fie învățat de femei mai “coapte”.

Să fie legați cu cătușe.

De cele mai multe ori, bărbații vor să fie dominați în pat, vor ca femeia să le arate “paradisul”. O pereche de cătușe roz din pluș poate face acest lucru posibil…

Citeste si:  Sa ne iubim sub plapuma

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *