Ganduri frumoase pentru prieteni

Ganduri frumoase pentru prieteni:

Nu putem merge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte.prietenia adevarata

Intre prieteni nu trebuie sa existe suparare

Exista prietenii care rezista absentei si timpului.

Fiecare dintre noi are nevoie de cel putin un prieten, iar pentru asta trebuie ca noi intre noi, ca prieteni intre prieteni sa ne incurajam, sa fim veseli, sa ne sfatuim, sa fim aproape unul de celalalt, caci la nevoie prietenia celuilalt se va cunoaste.

Alegi cu grija prietenii tai, caci nu multi iti pot fi prieteni, prieteni vei gasi la tot pasul si prieteni vei fuma toata viata, insa prietenia adevarata este greu de gasit.

Gandeste-te ca fara prieteni, nu ai fi putut ajunge acolo unde ai ajuns si ca fara ei nu ai fi trecut prin atatea peripetii si prin atatea lucruri fie ele frumoase, complicate sau urate, indiferent de acestea, prin viata nu treci niciodata singur.

Citeste si:  Triunghiul Bermudelor – mit sau adevăr?

About author View all posts Author website

LaNoapte

Ma numesc Andrei si sunt Blogger , Seo & Marketing Specialist. Informatii cu privire la blog, scrie pe e-mail la contact [at] lanoapte.ro sau Yahoo Messenger servicelaptopbucuresti

3 CommentsLeave a comment

  • […] Ganduri frumoase pentru prieteni Mon Nov 22, 2010 15:38 pm Ganduri frumoase pentru prieteni: Nu putem merge departe in prietenie daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte. Intre prieteni nu trebuie sa existe suparare Exista prietenii care rezista absentei si timpului. Fiecare dintre noi are nevoie de cel putin un prieten, iar pentru asta trebuie ca noi intre noi, ca prieteni… […] […]

    • Ei bine, asa si este, cel putin asa am gandit-o eu 🙂
      Indiferent ca vrem sau ca nu vrem , prieteni vom avea la tot pasul, tu cati prieteni ai ? ii poti numara pe deget nu ?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *